Uitstekend!

4.9/5 op basis van 386 reviews

WordPress Hosting

WordPress is het meest gebruikte CMS om je website gemakkelijk te maken. De vele honderden voorbeeldthema's en plugins helpen je daar een handje bij. Meer bezoekers en omzet uit je website? Onze WordPress hostingpakketten beschikken standaard over belangrijke features zoals SSD opslag en een supersnelle LiteSpeed webserver!

Start

Voor de échte doe-het-zelver. Basis ondersteuning en geschikt voor e-mail en kleine websites.
1,
95
 €/m
Selecteren
Bespaar 40%
op de eerste 12
maanden, daarna 2,15 €/m
Snelheid
5 GB SSD opslag
250 GB dataverkeer
2 websites
10 e-mailadressen
5 MySQL databases
Geschikt voor WooCommerce

WordPress

WordPress Toolkit dashboard
WordPress LiteSpeed cache
WordPress staging

Veiligheid & backups

Gratis SSL
Antispam & -virus
Automatische backups

Ondersteuning & service

30 dagen niet goed, geld terug
Basis ondersteuning
Gratis verhuisservice t.w.v. € 75,-

Extra eigenschappen

Plesk Control Panel
PHP 7.x en 8.x
HTTP/2 & HTTP/3
QUIC.cloud CDN
7 PHP workers
LiteSpeed Cache
Toon alle specificaties

Medium

Geschikt voor professionele websites, groeiende blogs en startende webshops.
2,
95
 €/m
Selecteren
Bespaar 55%
op de eerste 12
maanden, daarna 6,55 €/m
Snelheid
50 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
10 websites
50 e-mailadressen
15 MySQL databases
Geschikt voor WooCommerce

WordPress

WordPress Toolkit dashboard
WordPress LiteSpeed cache
WordPress staging

Veiligheid & backups

Gratis SSL
Antispam & -virus
Automatische backups

Ondersteuning & service

30 dagen niet goed, geld terug
Uitgebreide ondersteuning
Gratis verhuisservice t.w.v. € 75,-

Extra eigenschappen

Plesk Control Panel
PHP 7.x en 8.x
HTTP/2 & HTTP/3
QUIC.cloud CDN
7 PHP workers
LiteSpeed Cache
Toon alle specificaties

Unlimited

Onbeperkt dataverkeer, websites en e-mailadressen. Perfect om te groeien.
5,
95
 €/m
Selecteren
Bespaar 55%
op de eerste 12
maanden, daarna 13,15 €/m
Snelheid
100 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
Onbeperkt websites
Onbeperkt e-mailadressen
Onbeperkt MySQL databases
Geschikt voor WooCommerce

WordPress

WordPress Toolkit dashboard
WordPress LiteSpeed cache
WordPress staging

Veiligheid & backups

Gratis SSL
Antispam & -virus
Automatische backups

Ondersteuning & service

30 dagen niet goed, geld terug
Uitgebreide ondersteuning
Gratis verhuisservice t.w.v. € 75,-

Extra eigenschappen

Plesk Control Panel
PHP 7.x en 8.x
HTTP/2 & HTTP/3
QUIC.cloud CDN
7 PHP workers
LiteSpeed Cache
Toon alle specificaties
*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste hostingpakket? Klik hier voor een overzicht van onze hostingpakketten.

Standaard inbegrepen in elk pakket

Met deze uitgebreide set aan functionaliteiten heb je nog nauwelijks technische kennis nodig om je WordPress hosting te onderhouden of bij te werken.
One-Click staging: met 1 muisknop je website kopiëren naar staging omgeving. Zo kun je eerst wijzigingen testen voor publicatie.

One-Click staging

Kopieer je WordPress website met 1 muisklik naar een staging omgeving. Wijzigingen in je website of updates van plugins kun je zo eerst testen voordat je ze publiceert.  
Wanneer je kiest voor WordPress hosting van Cloud86 zit je nergens aan vast.

Geen opzegtermijn

Als je kiest voor WordPress hosting van Cloud86 zit je nergens aan vast. Je kunt bij ons kiezen voor maandelijkse contracten en wij hanteren helemaal geen opzegtermijn.
Meerdere websites per WordPress hostingpakket

Meerdere websites per pakket

Je hoeft niet meer voor elke website een nieuw hostingpakket aan te schaffen. Maak onbeperkt gebruik van 301-redirects of gebruik onze gratis DNS service voor je domeinen.

Waarom kiezen voor Cloud86?

Cloud86 maakt zich sterk voor Wordpress Hosting waar je op kunt bouwen. Niets is zo vervelend als een website die onbereikbaar is of gewoon ronduit traag. Daarom doen wij onderstaande garanties zodat je geen onverwachte verrassingen meer krijgt!
De snelste servers
Uptime van 99,98%
Al je data veilig
Korte contracten
Ervaren helpdesk

Kies voor razendsnelle webhosting

Het platform van Cloud86 is perfect geoptimaliseerd om maximale performance te bereiken voor je website, webshop of applicatie. Snelheid is ontzettend belangrijk voor bezoekers of potentiële klanten. Als we puur kijken naar conversie, of bestellingen op de website afgezet tegen het aantal bezoekers, neemt dat in razend tempo af naarmate het langer duurt om de website te laden.

Ter illustratie blijkt uit een onderzoek dat een website met een laadtijd tot 1 seconde, een conversie haalde van 15%. Zodra het laden van de website langer duurde dan 2,5 seconde, nam de conversie af tot 5%. Dat betekent dat bij het behalen van 1,5 seconde tijdswinst, de website bijna 3x zoveel omzet behaalde.

Wij begrijpen het belang van een snelle website, en passen daarom de nieuwste technologie toe op onze hard- en software om hosting te bieden die tot 300% sneller kan zijn bij vergelijkbare concurrenten. Dit doen we door het toepassen van technieken zoals ultrasnelle SSD opslag, de LiteSpeed webserver, het aanbieden van HTTPv2 en caching.

Selfhealing platform en uitgebreide monitoring

Het niet beschikbaar zijn van je website, webshop of applicatie kost vaak direct omzet. Die omzet is keihard nodig om je business stabiel te kunnen voeren zonder vervelende tegenslagen als het niet bereikbaar zijn van je hosting. Het platform van Cloud86 is ontwikkeld met de hoogst mogelijke uptime in het achterhoofd, zodat een verlies aan omzet tot een minimum of zelfs nihil kan worden beperkt.

Elk component in ons platform is dubbel uitgevoerd en wordt automatisch ingeschakeld op het moment dat er ergens een storing in de hardware optreed. Denk dan aan meerdere datacenter locaties, redundante stroomvoorziening, backup generatoren, storage en servers. Aan werkelijk alles is gedacht. Dit voltallige netwerk wordt 24/7 gemonitord door onze professionals, en standby medewerkers lossen potentiële problemen al op voordat het echte problemen worden.

Alleen op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit en uptime bieden om te zorgen dat jij je kunt focussen op daar waar je goed in bent.

Veiligheid voor al je data

Minimaal eens per dag wordt er een back-up gemaakt van al dat je data ten behoeve van disaster recovery (DR). Al deze data wordt in een extern of ander datacentrum (ook wel "offsite datacentrum") opgeslagen zodat zelfs in de meest extreme gevallen jij in ieder geval verzekerd bent dat je data veilig staat opgeslagen.

Daarnaast werken onze HPEnterprise 3PAR SSD opslag clusters in een unieke mesh-architectuur. Dat houdt kortweg in dat meerdere servers toegang hebben tot de harde schijven waar jouw data staat opgeslagen. Bij storing aan een fysieke servers nemen andere servers de taak van het serveren van data aan jouw bezoekers op zich. Zo merk je zelfs helemaal niets van storingen binnen onze opslagsystemen.

Nooit meer vast aan een contract

Wij geloven zo erg in onze diensten dat we je de mogelijkheid bieden om elk moment je contract op te zeggen zodat je nergens meer aan vast zit. Bij al onze diensten bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor een contract per maand, zodat je ons een keer kunt proberen om jezelf te laten overtuigen van onze kwaliteit.

Opzeggen kan heel gemakkelijk via Mijn Cloud86, zonder opzegtermijn. Geen kleine letters zoals opzegtermijnen of andere adders onder het gras. Als je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten zet je de verlenging gewoon stop en wordt het contract automatisch opgezegd voor de eerstvolgende verlengperiode.

Bij Cloud86 ben je heel flexibel en vrij, want dat is waar het internet om draait toch?

IT professionals met passie voor hun vak

Enthousiaste IT professionals met passie, dat is ons motto. Om de beste kwaliteit en oplossingen te bieden voor onze klanten, moeten wij dagelijks bezig zijn met de nieuwste technologie. Dat vertalen wij vervolgens naar bruikbare en eenvoudige diensten waar jij als klant van Cloud86 elk moment van de dag moet kunnen rekenen op de beste expertise van onze mensen.

Wij zijn op diverse manieren bereikbaar, zowel telefonisch als via whatsapp, e-mail of chat om te helpen bij problemen waar je niet uit komt. En als we er even niet zijn, dan kun je onze uitgebreide FAQ helpdesk raadplegen om de beste oplossing te zoeken voor je probleem.

Onze mensen zijn gecertificeerd en krijgen regelmatig training om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo weten we zeker dat jij te maken hebt met een ervaren en professionele helpdesk, die klaar voor je staat wanneer je dat nodig hebt.

Als snelste getest

In 2020 heeft webhosters.nl een onafhankelijke WordPress Webhosting Snelheidstest gedaan om te kijken welke hostingprovider de snelste WordPress hosting levert. Cloud86 is uitgeroepen als snelste Nederlandse WordPress hostingprovider.

Een snelle website is cruciaal voor de ervaring van je bezoekers op je website. Een betere ervaring levert ook een betere ranking op in de zoekresultaten. Dus verhoog je omzet en verbeter je conversie met de WordPress hosting van Cloud86. En wil je meer over de test weten en liever zelf oordelen? Lees hier meer over de snelste webhosting test.

Gemiddelde laadtijd in seconden
Gemiddelde laadtijd in seconden van 8 WordPress hostingpartijen
Onderhoud van je WordPress Hosting met Plesk Control Panel

Beheer je WordPress hosting met Plesk

Met de nieuwste versie van het Plesk Control Panel is het beheer en onderhoud van je WordPress Hosting een kinderspel geworden. Uitgebreide tools staan tot je beschikking om het maximale uit je hostingpakket te halen.

Bouw je eigen website in een handomdraai en installeer een CMS zoals Wordpress met de One-Click Installer. Samen met de WordPress Toolkit heb je krachtige tooling in handen die het beheer van jouw website een stuk eenvoudiger maakt.
Lees meer over Plesk ->

WordPress hosting van Cloud86

De snelste WordPress website tegen een betaalbare prijs. Start hier met je online ambities en bouw samen met ons aan een mooie toekomst.

Ultrasnelle WordPress

Nooit meer zorgen over een trage of onbereikbare website. Onze SSD servers zorgen samen met diverse caching (Redis, LiteSpeed Cache) en technieken zoals HTTP/3 voor een ultrasnelle WordPress website. Teveel technische termen? 'Wij bieden de snelste WordPress Hosting' vat het kort samen.

WordPress Toolkit

Met de WordPress Toolkit is het beheer van je WordPress website kinderlijk eenvoudig geworden. In de WordPress Toolkit heb je een perfect overzicht van al je verschillende installaties en zie je in 1 oogopslag welke updates of beveiligingsmaatregelen nog kunnen worden toegepast.

One-Click staging

Met 1 druk op de knop bouw je eenvoudig een staging-omgeving voor je WordPress website. Wijzigingen voor je website kan je hier in aanbrengen, en pas als je helemaal klaar bent push je eenvoudig al je wijzigingen naar je productieomgeving.

Automatische WordPress updates

De WordPress Toolkit verzorgt automatisch updates voor al je thema's, plugins en WordPress zelf. Kies zelf welke updates je automatisch wilt toepassen en kies je of alleen minor (v5.1 naar v5.2) of ook major releases (v4 naar v5) voor WordPress Core automatisch wilt updaten.

Beveilig je website

Dagelijks maken wij back-ups van al je WordPress websites in een extern datacentrum. Je data is niet alleen veilig tegen ernstige calamiteiten zoals brand, maar ook foutjes die je zelf wellicht maakt. Op elk moment kan je back-ups terugzetten via het Plesk Control Panel, wanneer jou dat uitkomt.

Ervaren helpdesk

Een enthousiaste helpdesk met kennis van WordPress staat standby om te helpen bij al je vragen die betrekking hebben op WordPress hosting. Loop je ergens tegen aan of kom je er even niet uit? Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen en neem zo snel mogelijk contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!
  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

Uitstekend!

Gemiddelde score van 4.9/5 op basis van 428 beoordelingen

WordPress Toolkit

Met de WordPress Toolkit heb je een zeer krachtige tool in handen om je WordPress hosting te beheren. In één oogopslag zie je alle installaties in een overzichtelijk dashboard, en zie je direct voor welke websites updates klaar staan en bovendien krijg je advies over de beveiliging van je website.

De WordPress Toolkit stelt je in staat om meerdere installaties die zelfs op andere locaties staan opgeslagen te beheren vanuit 1 plek. Daarnaast kan je instellingen beheren voor het automatisch updaten van je installatie, plugins of WordPress thema's. Kortom, de perfecte tool om je WordPress hosting mee te beheren!
Lees meer over de WordPress Toolkit ->
WordPress Toolkit
Met één druk op de knop een staging omgeving voor je website. Zo kun je eerst wijzigingen testen voor publicatie

Staging & Production

Het is belangrijk om nieuwe code of teksten op de website te testen of na te laten kijken voordat je ze publiceert op je website en ze voor iedereen zichtbaar zijn. Met onze WordPress Hosting is het eenvoudig om een staging omgeving aan te maken van je website en die op een apart (sub)domein te plaatsen.

Met één druk op de knop maak je snel een staging omgeving voor je website. Nieuwe wijzigingen aan je site maak je voortaan eerst in je staging of testomgeving. Ben je klaar en heb je alles getest, dan gebruik je de kopieer functionaliteit van de WordPress Toolkit. De Toolkit weet precies welke wijzigingen je aan bestanden en in de database hebt aangebracht, vergelijkt de data met elkaar en past alle wijzigingen automatisch toe.

Veelgestelde vragen over WordPress hosting

Wat is WordPress?

WordPress is het meestgebruikte CMS (Content Management System) op het web. Een CMS is een stukje software dat het voor jou gemakkelijk maakt om een nieuwe website te bouwen en die te vullen met unieke content (foto's en teksten).

Juist omdat WordPress wereldwijd zoveel wordt gebruikt zijn er ontzettend veel voorbeeldthema's en plugins die het leven een stuk gemakkelijker maken. Kies uit een voorbeeldthema dat past bij je ambities en er wordt automatisch een volledige website voor je klaargezet. Verander de plaatjes, foto's, maak eigen teksten en voilá; je hebt je eigen website online!

Waarom WordPress Hosting van Cloud86?

Omdat we geloven in onze producten willen we je niet vastbinden aan lange contracten. Het kleinste pakket kost minder dan 24 euro per jaar met een contract voor 1 jaar. Vanaf het Medium pakket heb je een contract van 1 maand, betaal je per maand en is er geen enkele opzegtermijn.

Zit er e-mail bij?

WordPress Hosting wordt geleverd als een échte totaaloplossing. Naast het hosten van je website, leveren we ook diensten zoals e-mail bij een pakket.

Zonder extra kosten maak je extra e-mailadressen aan voor bijvoorbeeld familie of collega's. Met behulp van de webmail kan je overal ter wereld simpel en snel reageren op vragen of nieuwe bestellingen. En als je even op vakantie bent? Stel je een out-of-office reply in met een automatische einddatum, zodat je die ook niet vergeet te verwijderen.

Wat is de contractduur?

Wij werken niet met lange contracten. Een contract voor onze WordPress hosting sluit je af voor één maand en kan je direct opzeggen zonder opzegtermijn. Wij houden er niet van om je te binden aan lange contracten en wij denken ook dat dat niet nodig is. Wij doen ons best om jou tevreden te houden, zodat je überhaupt geen reden hebt om op te zeggen.

Hoe bestel ik hosting?

Cloud86 biedt hosting in verschillende varianten, waaronder:

Heb je geen idee welk pakket het beste bij je past? Neem dan contact op met onze klantenservice en we helpen je graag met alle vragen die je hebt!

Kan ik makkelijk upgraden?

Via Mijn Cloud86 kan je makkelijk je WordPress Hosting pakket upgraden naar een groter pakket. Als je niet zeker weet welk pakket je qua specificaties nodig hebt, raden wij altijd aan om eerst te kiezen voor het kleinste pakket. Zo kan je goedkoop starten en rustig uitproberen wat het beste voor je werkt.

Upgraden gaat binnen enkele minuten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je uren of dagen offline bent door een te klein pakket.

Kan ik makkelijk verhuizen?

Je website verhuizen kan veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt gewoon de technische kennis niet en geen zin om daar mee bezig te zijn. Snappen we!

Om verhuizen makkelijk voor je te maken hebben we een site import en e-mail import tool voor je gemaakt. Het enige wat je nodig hebt zijn de inloggegevens van je huidige provider en onze tool doet de rest. Hij detecteert je bestaande WordPress installatie en download automatisch de bijbehorende database(s) en alle bestanden. Ook het importeren van je e-mail is een fluitje van een cent! Je hebt niets meer nodig dan de inloggegevens van het e-mailadres bij je huidige provider en onze tool doet de rest.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram