WooCommerce Hosting

Als je succes wilt hebben met je webshop zijn snelheid en gebruikerservaring belangrijke pijlers. Snelheid helpt bij SEO, terwijl een goede gebruikerservaring je conversie verhoogt. Wij helpen je met deze uitdagingen door de snelste WooCommerce hosting te bieden.
Bekijk de pakketten

WooCommerce Hosting

Bij elk pakket bieden we een gratis verhuisservice en kun je bij onze klantenservice terecht voor de meest voorkomende problemen met je WooCommerce webshop of WordPress.

WooCommerce Start

Alle benodigdheden om te starten met je nieuwe WooCommerce webshop
vanaf
€ 
7,98*
 / maand
*na verlenging € 15,95 per maand
Snelheid
+/- 5.000 bezoekers p/m
10 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
2 websites
25 domeinen
10 e-mailadressen
5 MySQL databases
Gratis SSL
Automatische backups
Gratis verhuisservice
Maandcontract
Direct bestellen ->

WooCommerce Medium

Geschikt voor meerdere webshops of shops die meer bezoekers trekken
vanaf
€ 
15,98*
 / maand
*na verlenging € 31,95 per maand
Snelheid
+/- 20.000 bezoekers p/m
50 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
5 websites
Onbeperkt domeinen
Onbeperkt e-mailadressen
15 MySQL databases
Gratis SSL
Automatische backups
Gratis verhuisservice
Als beste getest
Maandcontract
Direct bestellen ->

WooCommerce Power

Extra opslagcapaciteit en beschikbare resources voor shops met veel bezoekers en omzet
vanaf
€ 
25,98*
 / maand
*na verlenging € 51,95 per maand
Snelheid
+/- 50.000 bezoekers p/m
100 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
10 websites
Onbeperkt domeinen
Onbeperkt e-mailadressen
Onbeperkt MySQL databases
Gratis SSL
Automatische backups
Gratis verhuisservice
Maandcontract
Direct bestellen ->
*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Kortingen gelden voor de eerste contractperiode waarbij gekozen kan worden uit per maand of kwartaal.

Standaard inbegrepen in elk pakket

Onze WooCommerce pakketten zijn ingericht met de meest uitgebreide functionaliteit om de uptime en snelheid van je webshop blijvend te garanderen.

Gratis WordPress Toolkit

Gebruik de gratis WordPress Toolkit om je WooCommerce webshop altijd up to date te houden. Plugins en de core kunnen automatisch worden bijgewerkt. Smart updates gebruikt AI om te controleren of je website online blijft voordat de update wordt toegepast.

Automatische backups

Elke 12 uur maken we automatisch een backup van je bestanden, database en e-mail. Via een gemakkelijke interface kun je kiezen of je de hele website, of individuele bestanden of e-mails wilt terugzetten en altijd wanneer jou dat uitkomt.

Eenvoudig schaalbaar

Elke webshop begint klein en groeit naarmate de populariteit van je website toeneemt. Gelukkig kan je al onze WooCommerce hosting pakketten makkelijk upgraden naar een groter pakket of, zelfs zonder downtime, migreren naar een Managed VPS.

Security

Continue scannen wij alle WooCommerce installaties op malware en virussen. Door middel van geautomatiseerde controles worden hackers en spammers op basis van IP geblokkeerd om je webshop zo veilig mogelijk te houden. En natuurlijk is ook SSL gratis! 

Verhoog je conversie

Snelheid is ontzettend belangrijk voor je webshop. WooCommerce is een vrij zware applicatie die vaak 1.000en producten zo snel mogelijk moet serveren aan je nieuwe potentiële klanten. Onze WooCommerce hosting pakketten zijn gebouwd om maximale performance uit je shop te halen voor meer bezoekers en meer omzet.

Te vaak verliezen webshops omzet doordat een website niet snel genoeg wordt geladen. Een click uit advertenties zoals Google Ads is soms duur en zonde van het geld als je potentiële klant al weer van je website verdwenen is nog voordat de website volledig is geladen.
Betere SEO ranking: Zoekmachines belonen websites met een snelle laadtijd met hogere resultaten.
Hogere conversie: Uit onderzoek blijkt dat als je de webshop kunt versnellen, je je conversie met tot wel 10% kunt verbeteren.
Verbeterde gebruikerservaring: Laat je bezoekers niet elke keer wachten als zij een product zoeken. Een concurrent is dan al snel interessanter.
Hoger rendement uit Google Ads: Hou je bezoeker vast en verlies hem niet als gevolg van een langzame webshop.

Ultrasnelle WooCommerce hosting

Elk WooCommerce hosting pakket maakt standaard gebruik van de LiteSpeed webserver. Met deze webserver is je website direct klaar voor geavanceerde techniek zoals HTTP/3. CloudLinux, MariaDB en PHP 7.4 maken het verhaal vervolgens compleet.

Om je website nóg sneller te maken, is ook Redis standaard onderdeel van je pakket. Samen met de LiteSpeed Cache plugin voor WordPress, werken al deze techniek in tandem met elkaar om je website tot wel 4x zo snel te maken als normaal.

Probeer het voor een maand, niet goed? Geld terug!

Al onze WooCommerce hosting pakketten kun je voor één maand proberen. Als je niet tevreden bent kan je direct annuleren en storten we het geld naar je terug.
Direct proberen  ->

Gratis verhuisservice

Onze WordPress specialisten kunnen de gehele verhuizing van je webshop en domein uit handen nemen, zonder downtime. Samen bespreken we vooraf de datum waarop je wilt verhuizen en de belangrijkste details om de verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren.

We verhuizen niet alleen je webshop, maar ook je e-mail, databases en alle andere zaken die belangrijk zijn en horen bij je pakket. Na de bestelling stuur je ons een e-mail met alle details en wij doen de rest voor je.

Onze verhuisservice is gratis en is standaard bij al onze WooCommerce hosting pakketten!

Staging & Production

Voordat je de wijzigingen aan je webshop publiceert wil je natuurlijk eerst even nakijken of alles goed werkt. Met onze WooCommerce hosting is het heel makkelijk om een staging omgeving voor je webshop te maken en die op een apart domein of subdomein te plaatsen. Hier gebruik je de WordPress Toolkit voor.

Als vervolgens alles klaar is en naar wens, kopieer je met één druk op de knop al je wijzigingen naar je live webshop. De Toolkit weet exact welke wijzigingen jij hebt aangebracht aan je webshop, vergelijkt alle data en past de wijzingingen automatisch toe.

Ultrasnelle WooCommerce

Je WooCommerce webshop verdient de beste prestaties en uptime. Het levert meer bezoekers, hogere conversie en meer omzet. Met enterprise SSD storage en diverse andere technieken zorgen wij er voor dat je shop altijd snel is!

Makkelijk om te beheren

Loop nooit meer achter met updates van WordPress, thema's en plugins. Als je dit inschakelt, wordt je shop altijd automatisch bijgewerkt. Heb je meerdere shops? Dan zie je alle installaties in één dashboard.

Geautomatiseerde security

Je webshop wordt standaard beveiligd met een gratis Let's Encrypt SSL certificaat. We monitoren je shop op hacks en malware en maken elke 12 uur een backup van al je data. Zo houden we je shop veilig.

WordPress Toolkit

Bij elk WooCommerce hosting pakket zit standaard de WordPress Toolkit. Het liefst besteed je zo weinig mogelijk tijd aan de techniek en zoveel mogelijk aan de inhoud van je webshop, want dat is waar je pas écht toegevoegde waarde kan leveren.

Van de WordPress Toolkit krijg je belangrijke tips over de beveiliging van je webshop. Met een paar muisklikken beveilig je je webshop tegen de meest voorkomende problemen en hou je tevens WordPress, plugins en thema's volledig up to date. Het maken of restoren van een backup doe je eenvoudig vanuit de WordPress Toolkit.
Meer over de WordPress Toolkit

SEO Toolkit

Gebruik de SEO Toolkit om te kijken hoe hoog je website scoort op bepaalde zoekwoorden in Google en vergelijk dat met je concurrenten. Dagelijks ontvang je rapportages over de voortgang van je eigen ranking als dat van je competitie.

De SEO Advisor geeft tips over hoe je je website beter kunt optimaliseren voor snelheid en/of zoekmachines met als doel om meer bezoekers naar je website te krijgen.

De Site Audit controleert of elke URL op je website goed werkt en je krijgt een Optimization Score gebaseerd op de meest gebruikte SEO regels en best practices.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

N.J. Hielkema

"De migratie van oude partij naar Cloud86 verliep soepel en werd met al mijn vragen geholpen. Pagespeed is dik in orde, je merkt dat je op serieuze hardware staat. Tot nu toe 100% uptime. Bedankt!"

David

"Nu 4 maanden een hostingpakket bij Cloud86. Tot nu toe geen downtime gehad, alles loopt lekker vlot en de klantenservice wordt snel en professioneel beantwoord. Erg blij met de hosting."

S. Haanstra-van Kan

"Doorslag voor overstap is mijn enthousiasme voor het uitgebreide Managed Wordpress hostingpakket en de zeer klantvriendelijke dienstverlening van het helpdesk team."

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!

  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2020
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link