Gratis verhuisservice

Heb je niet zoveel technische kennis en heb je hulp nodig bij het verhuizen van je website, databases en/of e-mail? Onze technische specialisten staan voor je klaar! Wij verhuizen alle gegevens en maken de overstap zo geruisloos mogelijk.

Gratis verhuisservice

Heb je niet zoveel technische kennis en heb je hulp nodig bij het verhuizen van je website, databases en/of e-mail? Onze technische specialisten staan voor je klaar! Wij verhuizen alle gegevens en maken de overstap zo geruisloos mogelijk.

Uitstekend!

4.9/5 op basis van 428 reviews

Cloud86 verhuisservice

De verhuisservice maakt het overstappen van hostingprovider een stuk eenvoudiger, zeker wanneer je niet voldoende technische kennis hebt om dit zelf te doen.

Om deze zorgen omtrent de verhuizing uit handen te nemen bieden we bij alle webhostingpakketten, met uitzondering van het Webhosting Start pakket, een gratis verhuisservice t.w.v. € 75,-. Dat houdt in dat wij de volgende zaken voor je kunnen verhuizen vanaf een andere hostingpovider naar ons:

 • Website(s)
 • Database(s)
 • E-mailadressen en e-mail
 • Domeinnaam*

*Bij de verhuizing van een domeinnaam kunnen kosten in rekening worden gebracht. Zie onze domeinnaam pagina voor meer informatie over de kosten van een domeinverhuizing.

Webhosting

Bestel een webhostingpakket en maak gratis gebruik van de bijgevoegde WordPress Toolkit.
Snelle site met SSD opslag
Gratis SSL certificaat
Uitgebreide functionaliteit
vanaf
€ 
1,95
 / maand
Lees meer

1. Kies je webhostingpakket

Kies een hostingpakket dat past bij je behoefte. We hebben een zeer divers aanbod dat past bij uiteenlopende verwachtingen. Lees hier meer over ons aanbod.

2. Vraag de verhuisservice aan

Tijdens de bestelling kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de verhuisservice. We hebben daarna de inloggegevens van het control panel bij je huidige hostingprovider nodig.

3. Profiteer van ultrasnelle hosting

Nadat wij je website, e-mail en domein hebben verhuist kun je direct gebruik maken van onze ultrasnelle webhosting en begin je direct met het besparen van kosten.

Wat kan ik van jullie verwachten?

 • Wij controleren vooraf of je website goed kan worden verhuisd. Zo garanderen we dat je niet achteraf in de problemen komt.
 • In principe kunnen we downtime volledig voorkomen, door je domein pas te verhuizen als we zeker weten dat alles goed werkt. Tot die tijd blijft de hosting bij je huidige provider online.
 • We zetten alles voor je over wat te maken heeft met je hosting; de website, databases en e-mail.

Als webhoster hebben wij veel verstand van webhosting, maar een stuk minder van programmeren. Het kan dus voorkomen dat je website na de verhuizing stuk gaat of niet (meer) goed werkt. De meest voorkomende en eenvoudige problemen kunnen wij verhelpen, maar het kan ook zijn dat we de verhuizing niet voor je kunnen uitvoeren omdat er teveel problemen lijken te ontstaan.

We verhuizen je domein(en) nooit voordat we zeker weten dat de website goed blijft werken. Als dat niet het geval is, blijft je website bij je huidige provider gewoon online en nemen we contact met je op over het vervolg.

Wat heb je van mij nodig?

 • De inloggegevens van het control panel bij je huidige hostingprovider (Plesk, DirectAdmin, cPanel of een eigen control panel).
 • Zorg dat je website zoveel mogelijk up-to-date is. Werk plugins bij en kijk of je website op een zo nieuw mogelijke PHP versie draait (minimaal PHP versie 7.1).
 • De EPP key of verhuiscode van je domein om, nadat alle data is overgezet, je domein ook naar ons te kunnen verhuizen.

Het up-to-date houden van je website, plugins en thema's is een belangrijk onderdeel van het online zetten van een website. Techniek staat niet stil en zo kan het voorkomen dat met nieuwe updates niet alleen nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd, maar ook bepaalde veiligheidsproblemen worden opgelost. Dit laatste zal voorkomen dat je website op den duur wordt gehacked of op een andere manier wordt aangevallen.

Vaak zien wij sterk verouderde WordPress versies of draait de website op een PHP versie die al jaren geleden niet meer wordt bijgewerkt. Door regelmatig te updaten voorkom je problemen in de toekomst.

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!
 • Telefonisch bereikbaar
 • 24/7 monitoring
 • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

Uitstekend!

Gemiddelde score van 4.9/5 op basis van 428 beoordelingen

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram