Kennismaking

Ervaar de performance en uitgebreide functionaliteit van ons cloudplatform. Als je gebruik maakt van onze 14 dagen testperiode, krijg je toegang tot VMware vCloud Director. In deze portal beheer je je eigen Virtual Private Servers en Virtual Private Cloud.

14 dagen gratis proberen

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Performance en functionaliteit

  Onze Virtual Private Server en Virtual Private Cloud diensten zijn gebouwd met maximale performance en stabiliteit in het achterhoofd. Je wil niet alleen dat je data snel geservereerd kan worden, maar natuurlijk ook dat je data te allen tijde veilig staat opgeslagen. Beide speerpunten zijn bij Cloud86 gegarandeerd.

  VMware vCloud Director

  Als je een testperiode aanvraagt, krijg je inloggegevens voor de VMware vCloud Director portal. Vanuit deze portal kan je gemakkelijk nieuwe virtuele machines zelf samenstellen en opbouwen of kiezen uit een van de honderden templates uit de vCloud Director catalog.
  Meer over vCloud Director ->

  Geïnteresseerd geraakt?

  Vul het formulier in en we nemen binnen maximaal één werkdag contact met je op om je wensen te bespreken en toegang te geven tot de portal. Je kunt daarna direct aan de slag en in een later stadium je testomgeving automatisch omzetten naar een betaalde variant. Zo hoef je niet alles opnieuw op te bouwen.

  Kunnen we je helpen?

  We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!
  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
  Bel ons op: 058 - 2038374
  Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
  crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram