SSL certificaten

Alle klanten van cloud86.nl kunnen gebruik maken van gratis SSL certificaten. Neem je bij ons een domeinnaam, webhostingpakket of een VPS af? Dan kan je ongelimiteerd gebruik maken van SSL certificaten. 

Gratis SSL voor je website of webshop

Een veilige website of webshop is tegenwoordig verplicht. Bezoekers en zoekmachines vinden een SSL certificaat belangrijk. Daarom bieden wij dit gratis aan als je een domeinnaam, webhosting pakket of een VPS bij ons besteld.

Let's Encrypt

Alles wat je nodig hebt en geschikt voor kleine websites of e-mail only.
vanaf
€ 
Gratis
 / 3 maanden
Veiligheid
Zelf aanvragen
Tot 20 (sub)domeinnamen
Automatisch verlengen
Via Plesk
Jaarcontract
Direct bestellen ->

Domein validatie

Uit de hand gelopen hobby's en websites met een redelijke hoeveelheid bezoekers.
vanaf
€ 
2,98*
 / maand
*normaal tarief € 5,95 per maand
Snelheid
50 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
10 websites
Gratis SSL
Als beste getest
Maandcontract
Direct bestellen ->

Uitgebreide validatie

Onbeperkt dataverkeer, websites en e-mailadressen. Perfect om te groeien.
vanaf
€ 
5,98*
 / maand
*normaal tarief € 11,95 per maand
Snelheid
100 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
Onbeperkt websites
Gratis SSL
Maandcontract
Direct bestellen ->
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Perfect voor je Wordpress website

Laat je websitebezoekers altijd veilig browsen door je website altijd via HTTPS te hosten. HTTPS is een uitbreiding op het standaard HTTP protocol. Via HTTPS heeft je bezoeker altijd een versleutelde verbinding tussen jouw website en hun eigen webbrowser. 
Kies je webhostingpakket
Managed webhosting
Verlengen van certificaat
Ervaren helpdesk

Ieder webhostingpakket heeft gratis SSL

Je hoeft dus alleen nog maar het webhostingpakket uit zoeken dat bij je past.

Managed webhosting en SSL certificaten

Heb je zelf niet de technische kennis om een SSL certificaat aan je webhosting omgeving te koppelen. Geen probleem. Bel of mail ons direct en wij regelen het voor je. 

Verlengen gaat automatisch

Maak je niet druk om de looptijd van het certificaat. Wij ontzorgen je volledig. Onze techniek en helpdesk zorgen ervoor dat je certificaat altijd automatisch wordt verlengd. Tenzij anders gewenst is. 

We denken graag met je mee

Enthousiaste IT professionals met passie. Laat ons meedenken om voor jou het beste SSL certificaat uit te zoeken.

Binnen 5 minuten online

Na het aanvragen of verhuizen van je eigen domeinnaam kan je al binnen 5 minuten aan de slag met je website en SSL certificaat.
Direct aan de slag!  ->

Installatie via Plesk Control Panel

Met de nieuwste versie van het Plesk Control Panel is het beheer en onderhoud van je webhosting een kinderspel geworden. Uitgebreide tools staan tot je beschikking om het maximale uit je webhostingpakket te halen.

Bouw je eigen website in een handomdraai en installeer een CMS zoals wordpress met de One-Click Installer. Samen met de WordPress Toolkit heb je krachtige tooling in handen die het beheer van jouw website een stuk eenvoudiger maakt.
Lees meer over Plesk ->

Veelgestelde vragen

Wat is shared webhosting?

Webhosting wordt over het algemeen aangeboden in een "shared hosting" variant. Wat hiermee wordt bedoeld is dat de servercapaciteit die je gebruikt voor je webhosting pakket gedeeld wordt met andere klanten. De overboekingsfactor bepaald in meer of mindere mate hoe snel je website altijd is.

Bij Cloud86 is webhosting zodanig geconfigureerd dat de overlast van je buren tot een minimum wordt beperkt. Wil je toch geen enkele overboeking? Kies dan voor een Managed VPS.

Wat is de contractduur?

Omdat we geloven in onze producten willen we je niet vastbinden aan lange contracten. Het kleinste pakket kost minder dan 24 euro per jaar met een contract voor 1 jaar. Vanaf het Medium pakket heb je een contract van 1 maand, betaal je per maand en is er geen enkele opzegtermijn.

Kan ik makkelijk upgraden?

Ja, je kunt via het Mijn Cloud86 klantsysteem direct je webhostingpakket upgraden naar een groter pakket. Als je niet zeker weet welk pakket je nodig hebt, adviseren wij altijd het kleinste pakket te nemen dat bij je behoeften past. Je bespaart daarmee kosten, en wanneer je achteraf toch te weinig blijkt te hebben kan je binnen een paar minuten upgraden.

Maken jullie backups?

Zeker! We willen natuurlijk niet dat je met lege handen komt te staan als je een keer een fout maakt. Van elk Webhosting pakket maken wij eenmaal per dag automatisch een backup. Die backups kan je dan vervolgens zelf terugzetten wanneer het jou uit komt.

Kan ik zelf backups maken en terugzetten?

Als er iets mis gaat met je website wil je natuurlijk niet afhankelijk zijn van iemand anders om een backup terug te zetten. Zul je altijd zien, dat je op zaterdagavond een foutje maakt en je website offline gaat...

Wij maken automatisch elke nacht een backup van je complete website, e-mail en databases. Via het Plesk Control Panel kan je vervolgens een backup laten terugzetten van je website, database, e-mail. Je kan zelfs één bestand terugzetten zodat je je database ongemoeid kunt laten.

En wil je een update uitvoeren en weet je niet zeker of dat goed gaat? Maak dan handmatig een backup en update je website daarna. Je kunt dan heel gemakkelijk weer terug mocht je website onverhoopt stuk gaan door de update!

Wat gebeurt er als ik teveel schijfruimte gebruik?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je dicht tegen de limiet van je schijfruimte aan zit en door iets onverwachts je er zelfs overheen gaat. We sluiten je website niet direct af en sturen je ook niet meteen een factuur. Je krijgt een aantal tips per e-mail hoe je je schijfruimte kunt beperken of hoe je heel makkelijk je pakket kunt upgraden zodat je voortaan weer meer dan voldoende ruimte hebt om te groeien.

Kan ik makkelijk verhuizen?

Je website verhuizen kan veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt gewoon de technische kennis niet en geen zin om daar mee bezig te zijn. Snappen we!

Om verhuizen makkelijk voor je te maken hebben we een site import en email import tool voor je gemaakt. Het enige wat je nodig hebt zijn de FTP inloggegevens van je huidige provider en onze tool doet de rest. Hij detecteert je CMS en download automatisch de bijbehorende database(s) en alle bestanden. Ook het importeren van je email is een fluitje van een cent! Je hebt niets meer nodig dan de inloggegevens van het emailadres bij je huidige provider en onze tool doet de rest.

Zit er e-mail bij een pakket?

Een webhosting pakket van Cloud86 is écht een totaaloplossing. Je kunt zonder extra kosten e-mailadressen aanmaken voor bijvoorbeeld je familie, clubgenoten of collega's. Je kunt ze desgewenst een schijfruimtelimiet meegeven om het gebruik enigszins in de hand te houden. Extra gebruikers kunnen eveneens op de webmail inloggen, de emailadressen toevoegen in een eigen client op de computer zoals Outlook en out-of-office replies instellen. Het uitgebreide spam- en antivirus filter zorgt er voor dat je mailbox schoon blijft!

Wat klanten over Cloud86 zeggen

N.J. Hielkema

"De migratie van oude partij naar Cloud86 verliep soepel en werd met al mijn vragen geholpen. Pagespeed is dik in orde, je merkt dat je op serieuze hardware staat. Tot nu toe 100% uptime. Bedankt!"

M. van de Werff

"Aantrekkelijke prijzen, maar voor die prijzen ontvang je ook nog eens veel service. Ben geholpen met de complete migratie van de websites. De websites zijn snel en nog niet offline geweest."

R.J. de Bruijn

"Lang gewikt en gewogen om over te stappen naar een andere webhoster. Wat een uitkomst om een hoster te hebben die met je mee denkt en waarbij alles gewoon klopt! Super, echt een aanbeveling waard."

Kunnen we je ergens mee helpen?

  • Product bij ons bestellen?
  • Hulp nodig met technische vraagstukken?
  • Administratieve vragen?
  • Overige vraagstukken..
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2021
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram