Dit is Cloud86

In 2003 stapten wij de hosting wereld in met één missie: webhosting aanbieden tegen een eerlijke prijs, zónder concessies te doen op kwaliteit. Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en weten we precies hoe we jou kunnen helpen aan online succes.

15 jaar kennis en ervaring

De techniek achter (web)hosting is complexe materie waar wij volledig in thuis zijn. Door onze kennis en ervaring weten we welke factoren van invloed zijn op de snelheid en uptime van je website of applicatie. We investeren continu in innovaties op het gebied van technische infrastructuur en cloud technologie. Zodat wij als technisch partner een belangrijke rol kunnen spelen in jouw online ambities.

Verzekerd van een oplossing die altijd werkt

Wat ons uniek maakt? We besteden maximale aandacht aan zelfs de kleinste details. Om zo het allerbeste uit ons cloudplatform te halen en jou te verzekeren van een oplossing die altijd werkt. Wij krijgen op ons beurt te maken met weinig storingen, minder werkdruk en meer tijd om jou persoonlijk te helpen. Dát is onze passie.

Betrouwbare partner

Investeren in de beste technologie om hosting aan te bieden waar je rustig bij kunt slapen.

Innovatief

Elke dag weer houden we ons bezig met de beste oplossingen op het gebied van hosting.

Onafhankelijk

Wij opereren zelfstandig en maken onze eigen keuzes om de beste oplossingen te bieden.

Persoonlijk en service gericht

Écht meedenken om jou de beste oplossing te bieden en op diverse manieren bereikbaar.

Proven technology

Onze hard- en software heeft een bewezen trackrecord om storingen te minimaliseren.

Eerlijk en transparant

Onze tarieven zijn scherp en transparant. Je betaalt nooit meer dan waar je voor gebruikt. 

Het probleem

Het gebruik van clouddiensten is al jaren sterk aan het toenemen en dagelijks vertrouwen steeds meer mensen hun data toe aan hun hostingprovider. Je vertrouwt er dan ook dat je hostingprovider net zo zuinig met jouw data omgaat als je dat zelf zou doen. En dat lijkt vaak anders te zitten dan je denkt.

Hostingbedrijven beconcurreren elkaar steeds meer op prijs en op de onderliggende techniek wordt steeds steviger bezuinigd. En dat terwijl die techniek cruciaal is voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de aangeboden diensten.

De oplossing

Juist die techniek staat bij ons centraal. Alleen wanneer deze perfect op elkaar is afgestemd kunnen wij de beste performance bieden en tevens er voor zorgen dat er belangrijke maatregelen zijn ingebouwd om jouw data maximaal te beschermen.

Dat vereist hoge investeringen in de infrastructuur, waarbij prijs ondergeschikt is. Daarom zijn wij misschien niet de goedkoopste, maar kunnen we wel uit volle overtuiging zeggen dat we een betrouwbaar platform bieden.

En onze ambitie? Met de beste hardware, de beste service en een eerlijke prijs de meest betrouwbare aanbieder van clouddiensten in Europa worden.

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!

  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2020
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link