Over Cloud86

Kom meer te weten over het bedrijf achter de naam Cloud86. Met meer dan 15 jaar ervaring in de business weten wij wat onze klanten nodig hebben om online succesvol te zijn en concurrentie voor te blijven.

Wie zijn wij?

In 2003 zijn wij gestart met het leveren van diensten rond webhosting en domeinregistraties. Vanaf 2010 zijn daar clouddiensten bij gekomen. In 15 jaar tijd hebben we ervaring opgebouwd met het bedienen van meer dan 40.000 klanten met 25 enthousiaste collega's. We zijn daarna een nieuw avontuur begonnen met een frisse blik en een hernieuwde visie over de hostingmarkt.

Elke dag werken onze enthousiaste professionals keihard om jou de beste ervaring te bieden. Die ervaring bestaat uit goede bereikbaarheid, een klantgerichte opstelling, eerlijke prijzen en bovenal; de beste performance om jouw websites en applicaties zo snel mogelijk aan je bezoekers te tonen.

Jou blij maken en ontzorgen is ons doel.

Hosting is voor velen zeer complexe materie en niet iets om dagelijks mee bezig te zijn. Het liefst steek je al je tijd in je website, applicatie of webshop en laat je alle techniek daar achter over aan professionals. Die professionals, dat zijn wij van Cloud86. 

Betrouwbare partner

Investeren in de beste technologie om hosting aan te bieden waar je rustig bij kunt slapen.

Innovatief

Elke dag weer houden we ons bezig met de beste oplossingen op het gebied van hosting.

Onafhankelijk

Wij opereren zelfstandig en maken onze eigen keuzes om de beste oplossingen te bieden.

Persoonlijk en service gericht

Écht meedenken om jou de beste oplossing te bieden en op diverse manieren bereikbaar.

Proven technology

Onze hard- en software heeft een bewezen trackrecord om storingen te minimaliseren.

Eerlijk en transparant

Onze tarieven zijn scherp en transparant. Je betaalt nooit meer dan waar je voor gebruikt. 

Het probleem

Het gebruik van clouddiensten is al jaren sterk aan het toenemen en dagelijks vertrouwen steeds meer mensen hun data toe aan hun hostingprovider. Je vertrouwt er dan ook dat je hostingprovider net zo zuinig met jouw data omgaat als je dat zelf zou doen. En dat lijkt vaak anders te zitten dan je denkt.

Hostingbedrijven beconcurreren elkaar steeds meer op prijs en op de onderliggende techniek wordt steeds steviger bezuinigd. En dat terwijl die techniek cruciaal is voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de aangeboden diensten.

De oplossing

Juist die techniek staat bij ons centraal. Alleen wanneer deze perfect op elkaar is afgestemd kunnen wij de beste performance bieden en tevens er voor zorgen dat er belangrijke maatregelen zijn ingebouwd om jouw data maximaal te beschermen.

Dat vereist hoge investeringen in de infrastructuur, waarbij prijs ondergeschikt is. Daarom zijn wij misschien niet de goedkoopste, maar kunnen we wel uit volle overtuiging zeggen dat we een betrouwbaar platform bieden.

En onze ambitie? Met de beste hardware, de beste service en een eerlijke prijs de meest betrouwbare aanbieder van clouddiensten in Europa worden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

  • Telefonisch bereikbaar
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2020
clock-ocrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link