Uitstekend!
4.8/5 op basis van 428 reviews

Microsoft 365

Het voorheen bekende Office365 draagt een nieuwe naam: Microsoft 365. Overal en altijd toegang tot al je bestanden en e-mail. Met Microsoft 365 combineer je jouw favoriete Office applicaties met cloudopslag en professionele e-mail.  Kies net als +15.000 klanten voor Cloud86 en profiteer van de best beoordeelde klantenservice.

Business Standard

Office met desktop- en webapplicaties. Inclusief Teams, OneDrive en zakelijke e-mail.
13,
95
 €/m
Selecteren
per gebruiker
Office web apps
Office apps op 5 apparaten
OneDrive opslag
Mail eigen domein (exchange)
Microsoft Teams
Cloud86 support
Gratis installatie t.w.v. € 50,-

Business Basic

Uitsluitend webapplicaties van Office. Inclusief Teams, OneDrive en zakelijke e-mail.
6,
95
 €/m
Selecteren
per gebruiker
Office web apps
Office apps op 5 apparaten
OneDrive opslag
Mail eigen domein (exchange)
Microsoft Teams
Cloud86 support
Gratis installatie t.w.v. € 50,-

Apps voor bedrijven

Office met desktop- en webapplicaties. Exclusief Teams en zakelijke e-mail.
12,
95
 €/m
Selecteren
per gebruiker
Office web apps
Office apps op 5 apparaten
OneDrive opslag
Mail eigen domein (exchange)
Microsoft Teams
Cloud86 support
Gratis installatie t.w.v. € 50,-
*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!
  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Web- en desktopapplicaties

Microsoft 365 komt in verschillende abonnementen waarbij je toegang krijgt tot de webversie en/of desktopversies van alle Officeapplicaties. De webversie kun je overal en altijd benaderen via je browser, zolang je maar internet hebt.

Met de desktopversie van Microsoft 365 kan je Office tot op 5 verschillende apparaten installeren, denk hierbij aan je Windows- of Mac computer, telefoon of tablet. Als je toegang hebt tot internet, worden al je wijzigingen live bijgewerkt en opgeslagen in de cloud. 

Microsoft Exchange en Outlook

Met Microsoft Exchange heb je alle tools in handen om op professionele wijze gebruik te maken van je e-mail. Je kunt je eigen domein koppelen aan Microsoft 365 zodat je ook met je eigen domein kunt e-mailen.

Met behulp van de desktop- en webversie van Outlook heb je toegang tot alle uitgebreide functionaliteiten van Exchange. Denk hierbij aan gedeelde agenda's, takenplanner maar e-maillijsten en gedeelde postvakken.

Online samenwerken

Alle documenten en e-mail zijn altijd en overal beschikbaar op PC, Mac, tablet of telefoon. Ook als je geen internet hebt. 

Automatische updates

Je hoeft niet meer nieuwe versies te kopen van Office. Microsoft 365 werkt je Office applicaties altijd bij naar de nieuwste versie.

Cloud86 support

We helpen je graag met het opzetten van je Office omgeving. Bel met onze Microsoft 365 experts voor al je vragen.

Microsoft Teams

Met Microsoft 365 Business Basic en Business standard krijg je tevens toegang tot de online chatomgeving Microsoft Teams. Met Teams kan je makkelijk chatten met collega's en documenten delen, waar en wanneer je wilt.

Een van de meest krachtige toepassingen van Teams is het snel en eenvoudig organiseren van online vergaderingen middels video en spraak. Als opvolger van Skype is Microsoft Teams niet alleen sterk geworden in videoconferenties, maar met de toevoeging van chat ook de perfecte tool geworden voor online samenwerken.

Microsoft OneDrive

Met Microsoft OneDrive is het geheel van werken in de cloud compleet. Bestanden worden over alle apparaten continu gesynchroniseerd. Als je even niet de beschikking hebt over internet, kan je gewoon doorwerken in je bestanden. Eenmaal terug online, worden alle wijzigingen automatisch en direct bijgewerkt.

Bestanden vanuit OneDrive kan je delen met externe contactpersonen door hen een koppeling te sturen die al dan niet beveiligd wordt met een wachtwoord. Zo kan je veilig documenten delen met iedereen waar je mee samenwerkt.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

Uitstekend!

Gemiddelde score van 4.8/5 op basis van 428 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Heb ik een eigen domeinnaam nodig?

Nee, voor Microsoft 365 heb je geen eigen domeinnaam nodig. Je krijgt van Microsoft een nieuw .onmicrosoft.com domein waarmee je toegang krijgt tot de portal van Microsoft 365. Als je wel een eigen domein hebt, kun je deze na bestelling koppelen aan je Microsoft 365 account zodat je hier bijvoorbeeld zelf ook mee kunt e-mailen.

Is Microsoft 365 hetzelfde als Office365?

Ja, Microsoft 365 is slechts een nieuwe benaming voor de oude Office365 pakketten. In de basis is er niets gewijzigd, anders dan een andere naam om het onderscheid tussen de pakketten beter aan te kunnen duiden.

Kan ik jullie bellen als ik vragen heb?

Onze eigen telefonische helpdesk staat voor je klaar met vragen over je Microsoft 365 abonnement en alle applicaties die daar aan verbonden zijn. Wij zijn je eerste contactpersonen en helpen je uiteraard graag als je er niet helemaal uit komt.

Kan ik ook zonder internet bij mijn bestanden?

Je bestanden zijn altijd beschikbaar, ook zonder dat je een internetverbinding hebt. Met Microsoft 365 bewerk je documenten namelijk altijd op je lokale computer. Alle wijzigingen die je aan documenten doet worden vervolgens in de cloud opgeslagen en bijgewerkt zodat je er vanaf een andere locatie weer bij kunt. 

Heb je langere tijd geen internet? Ook geen probleem. Zodra je de computer waar je de wijzigingen hebt toegepast weer toegang geeft tot internet, worden de wijzigingen ook online bijgewerkt. Dit kan dagen, weken of zelfs maanden later zijn.

Hoeveel schijfruimte krijg ik bij OneDrive?

Onafhankelijk van welk Microsoft 365 abonnement je kiest heb je altijd toegang tot de OneDrive applicatie en functionaliteiten. Je krijgt in totaal 1TB aan OneDrive opslag ter beschikking per gebruiker.

Wat is het verschil tussen de web- en desktop applicatie?

De webapplicaties van Office zijn alleen via een internetbrowser beschikbaar zoals bijvoorbeeld Microsoft Edge of Google Chrome. Je kunt online bestanden bewerken en deze worden direct gesynchroniseerd met de cloud. Het offline bewerken van bestanden kan echter niet, als je dit ook wilt kunnen moet je een Microsoft 365 abonnement kiezen waar de desktopversie bij is inbegrepen. 
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram