Managed WordPress Hosting

Wordt jouw WordPress-website een groot succes? Met Managed WordPress heb je alle tools in handen om zo groot te worden als je wilt. Snel, simpel en betaalbaar. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is een mooie website maken.

Managed WordPress Hosting

Je hebt vanaf nu alle belangrijke tools binnen handbereik om je WordPress website tot een groot online succes te maken!

Managed WP Start

Alles wat je nodig hebt om te beginnen met een nieuwe WordPress website
vanaf
€ 
7,98*
 / maand
*normaal tarief € 15,95 per maand
Snelheid
10 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
2 CPU cores
2 GB geheugen
2 websites
25 domeinen
10 e-mailadressen
5 MySQL databases
Gratis SSL
Automatische backups
Maandcontract
Direct bestellen ->

Managed WP Medium

Geschikt voor meerdere websites of WordPress sites die snel aan het groeien zijn
vanaf
€ 
15,98*
 / maand
*normaal tarief € 31,95 per maand
Snelheid
50 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
2 CPU cores
4 GB geheugen
10 websites
Onbeperkt domeinen
Onbeperkt e-mailadressen
15 MySQL databases
Gratis SSL
Automatische backups
Als beste getest
Maandcontract
Direct bestellen ->

Managed WP Unlimited

Uitgebreide specificaties voor webshops op basis van WordPress zoals WOO Commerce
vanaf
€ 
25,98*
 / maand
*normaal tarief € 51,95 per maand
Snelheid
100 GB SSD opslag
Onbeperkt dataverkeer
4 CPU cores
6 GB geheugen
Onbeperkt websites
Onbeperkt domeinen
Onbeperkt e-mailadressen
Onbeperkt MySQL databases
Gratis SSL
Automatische backups
Maandcontract
Direct bestellen ->
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Standaard inbegrepen in elk pakket

Onze Managed WordPress pakketten zijn ingericht met de meest uitgebreide functionaliteit om je website makkelijk te kunnen bouwen en onderhouden zodat je geen kostbare tijd verliest.

One-Click staging

Met een druk op de knop maak je een kopie van je website op een ander adres. Zo kan je je WordPress website eerst uitgebreid bewerken en testen. Als je klaar bent, kopieer je alleen de wijzigingen naar de live-omgeving en kan je met een gerust hart weer verder!

We've got your back-ups!

Geheel geautomatiseerd maken we elke 4 uur een volledige back-up van je complete website, inclusief e-mail en databases. Mocht er iets fout gaan, dan kan je op elk moment een volledige back-up of individuele bestanden of 
e-mails herstellen in een handig dashboard.

Standaard uitgebreide caching

Realiseer meer bezoekers en omzet doordat je website op elk moment van de dag werkelijk ultrasnel geladen wordt. Een Managed WordPress hosting pakket wordt standaard geleverd met de LScache plugin en Redis caching. Dit maakt je website tot wel 4x sneller dan normaal. 

WordPress Toolkit

Met deze toolkit wordt het beheren van je WordPress website ontzettend eenvoudig. Een van de nieuwste ontwikkelingen is dat je WordPress sites die op een andere locatie staan opgeslagen kunt importeren in deze tool en daarmee kan je verschillende sites centraal op 1 plek beheren.

Smart updates

De core van WordPress wordt automatisch bijgewerkt, net zoals je plugins en thema's waardoor je nooit meer achterloopt. Dit kan je volledig naar wens uitzetten en anders configureren. Met Smart Updates wordt AI gebruikt om een update eerst te testen voordat deze wordt doorgevoerd.

Security

Diverse aanbevelingen worden gedaan om de veiligheid van je WordPress installatie drastisch te verhogen. Na een scan voer je deze beveiliging eenvoudig door met enkele muisklikken, zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt. 

Gratis verhuisservice

Onze WordPress experts zitten voor je klaar om de gehele verhuizing van je website volledig uit handen te nemen. We bespreken samen vooraf de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk verhuizen we niet alleen je website, maar ook je e-mail, databases en andere belangrijke zaken die horen bij je pakket. Na je bestelling kun je rustig achterover leunen en wij doen de rest voor je.

De verhuisservice is volledig gratis en inclusief elk 
Managed WordPress hostingpakket!

Probeer het 30 dagen, niet goed? Geld terug!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze Managed WordPress Hosting, dat we je geld direct terugstorten als je toch niet tevreden bent.
Direct proberen  ->

Super snelle WordPress

Natuurlijk wil je dat je WordPress website altijd snel is. Dit levert meer bezoekers en omzet. Met speciale SSD storage en diverse technieken zorgen wij er voor dat je website altijd snel is!

Heel makkelijk

Al je WordPress installaties in 1 overzichtelijk dashboard, zelfs als ze op externe locatie staan. Automatische updates van al je plugins en thema's, zodat je nooit meer achter loopt.

Altijd beveiligd

Je website is standaard beveiligd met een gratis SSL certificaat. Constante monitoring tegen hacks en malware en elke 4 uur een back-up van al je data. Je website is optimaal beveiligd.

Eenvoudig in beheer

Je wil zo weinig mogelijk tijd besteden aan de techniek van je website en zoveel mogelijk aan de content, dat is waar je échte toegevoegde waarde kan leveren. Met de WordPress Toolkit krijg je belangrijke tips voor het beveiligen van je site, maak en restore je backups en wordt het updaten van je WordPress makkelijk en veilig gemaakt.

SEO Toolkit

Kijk hoe hoog je website scoort op de zoekresultaten van Bing of Google en vergelijk dat met je concurrenten. Dagelijkse rapportages over de voortgang van zowel je eigen ranking als dat van je competitie.

De SEO Toolkit geeft je ook advies over hoe je je website beter kunt optimaliseren voor zoekmachines met als doel meer bezoekers naar je website te halen.

Een vliegende start

Je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen met je website. Kies uit een van de duizenden beschikbare WordPress thema’s om snel aan de slag te kunnen. Personaliseer de content en geef de website een eigen gezicht. Maak jouw dromen en ambities werkelijkheid.

Veelgestelde vragen

Wat maakt Managed WordPress Hosting zo snel?

Er zijn verschillende technieken die we hebben toegepast om je WordPress website zo snel mogelijk te laden laden:

LiteSpeed Webserver
In tegenstelling tot Apache of Nginx is LiteSpeed veel beter in staat om grote hoeveelheden requests efficiënt te verwerken, tot wel 10x zoveel. Dus zodra het aantal bezoekers op je website toe gaat nemen, zal LiteSpeed dit kunnen opvangen zonder trager te worden.

LSCache
LSCache is een plugin voor WordPress en comprimeert CSS en JS files, optimaliseert je plaatjes en foto's en kent nog vele andere instellingen op je website sneller te laten laden. De plugin hebben we gefinetuned om de beste prestaties er uit te halen.

Redis
Redis slaat dynamische content van je website op in het geheugen om objecten nóg sneller te kunnen serveren aan de browser.

Hoe zit het met de contractduur en facturatie?

Omdat we geloven in onze producten proberen we je niet vast te binden aan lange contracten. Je betaalt per maand en hebt een contract voor een maand. Als je niet tevreden bent zeg je gewoon direct op, blijven we goede vrienden en ben je ons niets meer verschuldigd.

Hoeveel technische kennis heb ik nodig?

Het concept achter Managed WordPress Hosting van Cloud86 is dat je zo weinig mogelijk technische kennis nodig hebt om je website te maken en houden. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent, en wij doen wij waar wij goed in zijn en dat is jou ontzorgen.

Templates/theme's
Als je een pakket bij ons afneemt krijg je direct toegang tot je WordPress omgeving. Samen met de standaard geïnstalleerde drag-and-drop Elementor builder kan je heel makkelijk nieuwe elementen toevoegen aan je website. Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 150+ basistemplates om je makkelijk te laten starten. Begin bijvoorbeeld met een template van een restaurant, een sportclub of een reclamebureau als basis en personaliseer de content en foto's om het een eigen smoel te geven.

Updates
En de rest doen wij voor je! Wij houden de server up-to-date en je WordPress website inclusief al je plugins en theme's. Bij elke update wordt automatisch een backup gemaakt, zodat je altijd meteen terug kunt gaan als er iets mis gaat. Wel zo veilig!

Kan ik zelf back-ups terugzetten?

Als er iets mis gaat met je website wil je natuurlijk niet afhankelijk zijn van iemand anders om een back-up terug te zetten. Zul je altijd zien, dat je op zaterdagavond een foutje maakt en je website offline gaat...

Wij maken automatisch minimaal elke 4 uur een back-up van je complete website. Via het Plesk Control Panel kan je vervolgens een back-up laten terugzetten van je website, database, e-mail. Je kan zelfs één bestand terugzetten zodat je je database ongemoeid kunt laten.

Kan ik makkelijk verhuizen?

Je website verhuizen kan veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt gewoon de technische kennis niet en geen zin om daar mee bezig te zijn. Snappen we!

Om verhuizen makkelijk voor je te maken hebben we een site import en email import tool voor je gemaakt. Het enige wat je nodig hebt zijn de FTP inloggegevens van je huidige provider en onze tool doet de rest. Hij detecteert je WordPress en download automatisch de bijbehorende database(s) en alle bestanden. Ook het importeren van je email is een fluitje van een cent! Je hebt niets meer nodig dan de inloggegevens van het emailadres bij je huidige provider en onze tool doet de rest.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

N.J. Hielkema

"De migratie van oude partij naar Cloud86 verliep soepel en werd met al mijn vragen geholpen. Pagespeed is dik in orde, je merkt dat je op serieuze hardware staat. Tot nu toe 100% uptime. Bedankt!"

M. van de Werff

"Aantrekkelijke prijzen, maar voor die prijzen ontvang je ook nog eens veel service. Ben geholpen met de complete migratie van de websites. De websites zijn snel en nog niet offline geweest."

R.J. de Bruijn

"Lang gewikt en gewogen om over te stappen naar een andere webhoster. Wat een uitkomst om een hoster te hebben die met je mee denkt en waarbij alles gewoon klopt! Super, echt een aanbeveling waard."

Kunnen we jou helpen aan online succes?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!

  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2020
starcheckclock-ostar-half-emptycrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link