Ma-Vr: 09:00 - 17:00
058-2038374

Managed WordPress Hosting

Wordt jouw WordPress website een groot succes? Met Managed WordPress heb je alle tools in handen om zo groot te worden als je wilt. Snel, simpel en betaalbaar. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is een mooie website maken.
Bekijk de pakketten

Managed WordPress Hosting

Je hebt vanaf nu alle belangrijke tools binnen handbereik om je WordPress website tot een groot online succes te maken!

Managed WP Start

Alles wat je nodig hebt om te beginnen met een nieuwe WordPress website
vanaf
€ 
7,98*
 / maand
*na verlenging € 15,95 per maand
10 GB SSD opslag
10 e-mailadressen
5 MySQL databases
Gratis SSL
Direct bestellen ->Naar alle specificaties

Managed WP Medium

Geschikt voor meerdere websites of WordPress sites die snel groeien
vanaf
€ 
15,98*
 / maand
*na verlenging € 31,95 per maand
50 GB SSD opslag
Onbeperkt e-mailadressen
15 MySQL databases
Gratis SSL
Direct bestellen ->
Naar alle specificaties

Managed WP Power

Uitgebreide specificaties voor webshops op basis van WordPress
vanaf
€ 
25,98*
 / maand
*na verlenging € 51,95 per maand
100 GB SSD opslag
Onbeperkt e-mailadressen
Onbeperkt MySQL databases
Gratis SSL
Direct bestellen ->Naar alle specificaties
*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Korting geldt voor de eerste contractperiode waarbij gekozen kan worden uit per maand, kwartaal, jaar of 3 jaar.
Hulp nodig bij het kiezen van het juiste hostingpakket? Klik hier voor een overzicht van onze hostingpakketten.

Standaard inbegrepen in elk pakket

Onze Managed WordPress pakketten zijn ingericht met de meest uitgebreide functionaliteit om je website makkelijk te kunnen bouwen en onderhouden zodat je geen kostbare tijd verliest.

One-Click staging

Met een druk op de knop maak je een kopie van je website. In de staging omgeving test je je  Managed WordPress website eerst en publiceer je later alle wijzigingen naar je live website.

Automatische backups

Wij maken elke 12 uur een backup van je complete website, inclusief e-mail en databases. Gaat er iets fout dan kun je zelf bestanden of e-mail herstellen uit de backup.

Extra caching

Snellere resultaten met uitgebreide caching van de LiteSpeed Cache plugin en Redis. Verhoog de ranking van je website in Google en conversie door een snellere website.

Ultrasnelle Managed WordPress

We hebben echt alles op alles gezet om de maximale performance uit je website te halen. Je bezoekers ervaren een ultrasnelle website en dat resulteert zich in meer bezoekers en meer omzet

Elk Managed WordPress pakket maakt standaard gebruik van de LiteSpeed webserver. Met deze webserver is je website direct klaar voor geavanceerde techniek zoals HTTP/3. CloudLinux, MariaDB en PHP 8 maken het verhaal vervolgens compleet.

Om je website nóg sneller te maken, is ook Redis standaard onderdeel van je pakket. Samen met de LiteSpeed Cache plugin voor WordPress, werken al deze techniek in tandem met elkaar om je website tot wel 4x zo snel te maken als normaal.

Gratis verhuisservice

Onze WordPress experts zitten voor je klaar om de gehele verhuizing van je WordPress site volledig uit handen te nemen. We bespreken samen vooraf de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk verhuizen we niet alleen je website, maar ook je e-mail, databases en andere belangrijke zaken die horen bij je pakket. Na je bestelling kun je rustig achterover leunen en wij doen de rest voor je.

De verhuisservice is volledig gratis en inclusief elk Managed WordPress hostingpakket!

Wat klanten over Cloud86 zeggen

Uitstekend!

Gemiddelde score van 4.9/5 op basis van 109 beoordelingen

Wil je onze Managed WordPress Hosting uitproberen?

Je kunt altijd binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden, dan storten wij het geld gewoon weer terug.
Direct proberen  ->

Staging & Production

Voordat je nieuwe code of teksten op de website publiceert wil je natuurlijk liever eerst even nakijken of alles goed werkt voordat iedereen het kan zien. Met onze Managed WordPress is het heel makkelijk om een staging omgeving voor je website te maken en die op een apart domein of subdomein te plaatsen.

Als alles klaar is kan je met één druk op de knop in de WordPress Toolkit alle wijzigingen kopiëren naar je live website. De Toolkit weet exact welke wijzigingen je hebt aangebracht aan je webite en database, vergelijkt de data en past vervolgens al die wijzigingen automatisch toe.

Extra WordPress support

Heb je een probleem met je WordPress site en je komt er niet uit? Onze WordPress experts zitten voor je klaar om met je mee te kijken. Wij hebben ruime ervaring met WordPress en kunnen de meest voorkomende problemen vaak snel voor je verhelpen.

Met onze Managed WordPress pakketten gaan we een stap verder dan onze standaard hostingoplossingen en dat is een rustgevende gedachte. Door advies op maat te geven proberen we zo veel mogelijk uit je WordPress site te halen. 

Ultrasnelle WordPress

Natuurlijk wil je dat je Managed WordPress website altijd snel is. Dit levert meer bezoekers en meer omzet. Met speciale SSD storage en diverse technieken zorgen wij er voor dat je website altijd snel is!

Eenvoudig te beheren

Al je Managed WordPress installaties in één overzichtelijk dashboard, zelfs als ze op externe locaties staan. Loop ook nooit meer achter met automatische updates van al je Wordpress plugins en thema's. 

Veilig out of the box

Je website is standaard beveiligd met een gratis SSL certificaat. Constante monitoring tegen hacks en malware en elke 4 uur een back-up van al je data. Met Managed WordPress ben je verzekerd van je zaak.

WordPress Toolkit

Standaard inbegrepen bij elk Managed Wordpress pakket is de WordPress Toolkit. Je wil het liefst zo weinig mogelijk tijd besteden aan de techniek van je website en zoveel mogelijk aan de content, dat is waar je échte toegevoegde waarde kan leveren.

De WordPress Toolkit geeft je belangrijke tips voor het beveiligen van je site en past deze toe. Updates van de WordPress core, plugin's en thema's kan je volledig automatisch laten uitvoeren. Ook het maken en restoren van een backup heb je gedaan in een handomdraai.
Meer informatie

Gratis QUIC.Cloud CDN

Doordat wij Gold partner van LiteSpeed webserver zijn, kunnen wij de QUIC.Cloud CDN gratis aan onze klanten aanbieden. Met behulp van de LiteSpeed Cache plugin heb je toegang tot geavanceerde functionaliteit zoals CDN.

Wanneer je veel buitenlandse bezoekers hebt kan het gebruik van een CDN van grote toegevoegde waarde zijn. Statische content of afbeeldingen worden over de gehele wereld dicht bij je bezoeker aangeboden zodat het de laadtijden van je website voor die bezoekers aanzienlijk verlaagd.   

Een vliegende start

Je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen met je website. Met de bijgeleverde website builder Elementor kan je kiezen uit vele beschikbare WordPress thema's om snel aan de slag te kunnen. Heb je liever een andere builder, dan kan je die snel en eenvoudig installeren.

Personaliseer de content van je nieuwe Managed WordPress website en geef de website je eigen look and feel. Vertel meer over je hobby's, start een blog, maak een bijzondere en informatieve CV of start je eigen webshop met behulp van WooCommerce. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veelgestelde vragen

Wat maakt Managed WordPress Hosting zo snel?

Er zijn verschillende technieken die we hebben toegepast om je WordPress website zo snel mogelijk te laden laden:

LiteSpeed Webserver
In tegenstelling tot Apache of Nginx is LiteSpeed veel beter in staat om grote hoeveelheden requests efficiënt te verwerken, tot wel 10x zoveel. Dus zodra het aantal bezoekers op je website toe gaat nemen, zal LiteSpeed dit kunnen opvangen zonder trager te worden.

LSCache
LSCache is een plugin voor WordPress en comprimeert CSS en JS files, optimaliseert je plaatjes en foto's en kent nog vele andere instellingen op je website sneller te laten laden. De plugin hebben we gefinetuned om de beste prestaties er uit te halen.

Redis
Redis slaat dynamische content van je website op in het geheugen om objecten nóg sneller te kunnen serveren aan de browser.

Wat is het verschil met normale webhosting?

Onze Managed WordPress Hosting pakketten onderscheiden zich ten opzichte van onze normale shared hostingpakketten op verschillende onderdelen. De voornaamste redenen zijn:

WordPress ondersteuning 
Wanneer je tegen een probleem aan loopt in je WordPress site en je komt er niet uit, kan je contact opnemen met onze supportdesk. Door onze uitgebreide kennis van WordPress kunnen wij misschien sneller een oplossing voor je vinden zodat je weer verder kunt met waar jij goed in bent. 

Lagere overboeking
Onze Managed WordPress Hosting kent een lagere 4 maal lagere overboekingsfactor van serverresources ten opzichte van shared hosting. Door minder klanten op een server te plaatsen wordt de uptime, stabiliteit en snelheid van je WordPress site veel beter gegarandeerd.

Optimaal geconfigureerd voor WordPress
De servers waarop Managed WordPress Hosting pakketten worden geplaatst kennen een andere en meer geoptimaliseerde configuratie voor specifiek WordPress. Toepassingen zoals Redis cache zorgen er voor dat verschillende onderdelen binnen je website nóg sneller worden geladen.

Hoe zit het met de contractduur en facturatie?

Omdat we geloven in onze producten proberen we je niet vast te binden aan lange contracten. Je betaalt per maand en hebt een contract voor een maand. Als je niet tevreden bent zeg je gewoon direct op, blijven we goede vrienden en ben je ons niets meer verschuldigd.

Kan ik zelf back-ups terugzetten?

Als er iets mis gaat met je website wil je natuurlijk niet afhankelijk zijn van iemand anders om een back-up terug te zetten. Zul je altijd zien, dat je op zaterdagavond een foutje maakt en je website offline gaat...

Wij maken automatisch minimaal elke 12 uur een back-up van je complete website. Via het Plesk Control Panel kan je vervolgens een back-up laten terugzetten van je website, database, e-mail. Je kan zelfs één bestand terugzetten zodat je je database ongemoeid kunt laten.

Kan ik makkelijk verhuizen?

Je website verhuizen kan veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt gewoon de technische kennis niet en geen zin om daar mee bezig te zijn. Snappen we!

Om verhuizen makkelijk voor je te maken hebben we een site import en email import tool voor je gemaakt. Het enige wat je nodig hebt zijn de FTP inloggegevens van je huidige provider en onze tool doet de rest. Hij detecteert je WordPress en download automatisch de bijbehorende database(s) en alle bestanden. Ook het importeren van je email is een fluitje van een cent! Je hebt niets meer nodig dan de inloggegevens van het emailadres bij je huidige provider en onze tool doet de rest.

Hoeveel technische kennis heb ik nodig?

Het concept achter Managed WordPress Hosting van Cloud86 is dat je zo weinig mogelijk technische kennis nodig hebt om je website te maken en houden. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent, en wij doen wij waar wij goed in zijn en dat is jou ontzorgen.

Templates/theme's
Als je een pakket bij ons afneemt krijg je direct toegang tot je WordPress omgeving. Samen met de standaard geïnstalleerde drag-and-drop Elementor builder kan je heel makkelijk nieuwe elementen toevoegen aan je website. Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 150+ basistemplates om je makkelijk te laten starten. Begin bijvoorbeeld met een template van een restaurant, een sportclub of een reclamebureau als basis en personaliseer de content en foto's om het een eigen smoel te geven.

Updates
En de rest doen wij voor je! Wij houden de server up-to-date en je WordPress website inclusief al je plugins en theme's. Bij elke update wordt automatisch een backup gemaakt, zodat je altijd meteen terug kunt gaan als er iets mis gaat. Wel zo veilig!

Hoe andere klanten onze diensten beoordelen

Laat je overtuigen door wat andere klanten van onze diensten vinden. We kunnen de beste kwaliteit en service beloven, maar onze klanten vertellen het best zelf of we dat waar maken.

Een score van 5/5 op basis van 103 beoordelingen

De #1 beoordeelde webhoster op basis van 141 beoordelingen

De #1 beoordeelde webhoster op basis van 136 beoordelingen

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!
  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2021
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram