Managed VPS

Wij zorgen voor jouw server, zodat jij tijd hebt voor de leuke dingen: het laten groeien van je business. Doe waar je goed in bent, dan doen wij dat ook. Met Managed VPS krijg je een snelle website van topkwaliteit.

Managed VPS pakketten

Kies een pakket dat bij je past. Weet je niet zeker welk pakket je nodig hebt? 
Begin klein, je kunt later altijd gratis upgraden!

Managed VPS Start

Geschikt voor een enkele webshop en niet de ambitie hebt om diensten te gaan resellen
vanaf
€ 
53,73*
 / maand
*normaal tarief € 107,45 per maand
Snelheid
20 GB SSD opslag
1 vCPU core
2 GB RAM
Onbeperkt dataverkeer
LiteSpeed Webserver
Redis Caching
Onbeperkt domeinen
Reselleraccount
Maandcontract
Direct bestellen ->

Managed VPS Medium

Geschikt voor een of meerdere webshops met de mogelijkheid om extra gebruikers aan te maken
vanaf
€ 
62,48*
 / maand
*normaal tarief € 124,95 per maand
Snelheid
50 GB SSD opslag
2 vCPU cores
4 GB RAM
Onbeperkt dataverkeer
LiteSpeed Webserver
Redis caching
Onbeperkt domeinen
Reselleraccount
Als beste getest
Maandcontract
Direct bestellen ->

Managed VPS Power

Geschikt voor grote webshops met veel verkeer of resellers die uit hun voegen groeien
vanaf
€ 
84,98*
 / maand
*normaal tarief € 169,95 per maand
Snelheid
100 GB SSD opslag
4 vCPU cores
8 GB RAM
Onbeperkt dataverkeer
LiteSpeed Webserver
Redis caching
Onbeperkt domeinen
Reselleraccount
Maandcontract
Direct bestellen ->
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Standaard inbegrepen in elk pakket

Een trage website behoort tot het verleden met een Managed VPS pakket. Je deelt met niemand anders de resources van je server. Een Managed VPS wordt standaard uitgerust met een rijke set aan tools om het maximale uit je website te halen.  

Maandelijks opzegbaar

Geen lange contracten en je zit nergens aan vast. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze diensten dat je elk moment kunt opzeggen zonder enige vorm van een opzegtermijn. Als je het niet meer gebruikt hoef je er natuurlijk ook niet meer voor te betalen. Wel zo eerlijk.

24/7 monitoring

Wij monitoren je server 24/7 op diverse belangrijke triggers op het gebied van storing maar ook performance. Wanneer er problemen zich voordoen op jouw server, staan onze medewerkers dag en nacht standby om storingen te verhelpen nog voordat je hebt doorhebt.

High Availability platform

Je server wordt optimaal beschermd door ons HA platform tegen storingen. Wanneer er problemen optreden op een fysieke host, wordt jouw VPS automatisch opnieuw opgestart op een andere host. Zo beperken we downtime tot een absoluut minimum.

Plesk Control Panel

Met dit zeer gebruikersvriendelijke control panel kan je makkelijk nieuwe websites maken. Via de One-Click Installer heb je binnen no time een nieuwe website online en beheer je meerdere WordPress websites? De WordPress Toolkit centraliseert het beheer zodat je efficiënter kunt werken.

Maximale prestaties

Elk component op zowel hard- als softwaregebied in het cloudplatform is er op gericht om maximale prestaties uit je website(s) te halen. Denk aan de zeer efficiënte LiteSpeed webserver, Redis caching, SSD opslag maar ook de optimale configuratie van je Managed VPS.

Ervaren helpdesk

Onze professionals hebben ruime ervaring in het vak en een ware passie voor techniek. Techniek is wat jouw website snel maakt en downtime tot een minimum beperkt. Onze ervaren mensen staan voor je klaar als je er even niet uit komt en we je weer verder op weg kunnen helpen.

Jouw partner in je online succes

Onze IT professionals zien zich als een verlengstuk van jouw business. Daarom geloven wij in het samenwerken met onze klanten. Jouw doel is om online succesvol te zijn en wij hebben de kennis en ervaring in huis om je daar technisch bij te ondersteunen.

Met een Managed VPS van Cloud86 heb je een voorspong op je concurrenten. Met onze goed doordachte infrastructuur kunnen we je de beste uptime en de hoogste snelheid bieden voor je website en/of webshop. Dit levert meer tevreden gebruikers op, laat je Google ranking stijgen en boost je conversie.

Ben je al overtuigd?

Probeer nu een Managed VPS! Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar dus je zit helemaal nergens aan vast. En toch niet tevreden binnen 30 dagen? Dan storten we gewoon je geld terug.

De snelste servers

Speciaal ontwikkeld met snelheid en betrouwbaarheid als belangrijkste pijlers. Je deelt de server niet met andere gebruikers, hij is er alleen voor jou.

Meer tijd voor je business

Wij nemen het volledige onderhoud van de server uit handen. Updates en patches worden dagelijks uitgevoerd en we monitoren je server 24/7 op storingen.

Geschikt voor resellers

Met een Managed VPS kan je makkelijk zelf een hostingpakket definiëren en verkopen aan eindgebruikers. Biedt ze de beste gebruikerservaring met Plesk.

Technische perfectie

Elke Managed VPS is uitgerust met de laatste technieken op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid. De LiteSpeed Webserver kan naast supersnel serveren van websites ook zeer efficiënt omgaan met resources. Je website kan dus een grotere hoeveelheid bezoekers tegelijkertijd bedienen zonder in te hoeven leveren op performance.

Het HA cloudplatform (High-Availability) kent diverse automatisch herstellende technieken dat storingen opvangt nog voordat je het zelf door hebt. Kapotte hardware zorgt niet meer voor downtime, omdat voor elk fysieke hardwarecomponent een backup altijd actief meedraait. Zo houden we je website altijd online.

Eenvoudig beheer

Het innovatieve Plesk Control Panel maakt het beheren van je server eenvoudig. Toevoegen van e-mailadressen, beheren van backups en de WordPress Toolkit maken je online leven een stuk eenvoudiger. Geavanceerde gebruikers kunnen hun eigen DNS instellingen en databases beheren, PHP composen en werken met Git.

De WordPress Toolkit is een enorm krachtige tool om het bouwen en onderhouden van WordPress websites gemakkelijk te maken. Een one-click installer, advies over updates en zelfs WordPress installaties op externe locaties kan je toevoegen tot je eigen dashboard.
Lees meer over Plesk ->

Veelgestelde vragen

Hoe verschilt Managed VPS van andere webhosting?

Het belangrijkste verschil tussen een Managed VPS en webhosting is dat je bij een Managed VPS de server niet deelt met andere gebruikers. Dat levert je een aantal voordelen op:

  • Maximale toegang tot voor jou beschikbare resources
  • Je hebt een eigen IP waarvan de reputatie niet door andere gebruikers beïnvloed wordt
  • Reselleraccount die je de mogelijkheid biedt om webhosting te resellen

En nog veel meer. Benieuwd naar alle voordelen? Neem contact met ons op via info@cloud86.nl

Maken jullie back-ups?

Elke dag maken we een back-up van al je data; dat betekent je bestanden, databases en e-mail. Deze back-ups worden extern opgeslagen in een ander datacentrum om maximale veiligheid van jouw data te garanderen.

Hoe snel wordt mijn server opgeleverd?

De gemiddelde oplevertijd van een Managed VPS betreft op dit moment 1 werkdag. Wij werken constant aan verregaande automatisering om de oplevertijd zoveel mogelijk te verkorten.

Doen jullie al het onderhoud aan mijn server?

Als jouw technische partner zorgen wij er voor dat je server altijd up-to-date is met de nieuwste hard- en software technieken. Tevens monitoren wij de diensten op je server (zoals e-mail en websiteverkeer) 24/7 en grijpen we direct in bij storingen. Het enige waar jij je nog mee bezig hoeft te houden is je website en je klanten.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

N.J. Hielkema

"De migratie van oude partij naar Cloud86 verliep soepel en werd met al mijn vragen geholpen. Pagespeed is dik in orde, je merkt dat je op serieuze hardware staat. Tot nu toe 100% uptime. Bedankt!"

M. van de Werff

"Aantrekkelijke prijzen, maar voor die prijzen ontvang je ook nog eens veel service. Ben geholpen met de complete migratie van de websites. De websites zijn snel en nog niet offline geweest."

R.J. de Bruijn

"Lang gewikt en gewogen om over te stappen naar een andere webhoster. Wat een uitkomst om een hoster te hebben die met je mee denkt en waarbij alles gewoon klopt! Super, echt een aanbeveling waard."

Kunnen we jou helpen aan online succes?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!

  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2020
starcheckclock-ostar-half-emptycrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link