Managed VPS

Wij zorgen voor jouw server, zodat jij tijd hebt voor de leuke dingen: het laten groeien van je business. Doe waar je goed in bent, dan doen wij dat ook. Met Managed VPS krijg je een snelle website van topkwaliteit.
Bekijk de pakketten

Managed VPS pakketten

Kies een pakket dat bij je past. Weet je niet zeker welk pakket je nodig hebt? 
Begin klein, je kunt later altijd gratis upgraden!

Managed VPS Start

Geschikt voor een enkele webshop en niet de ambitie hebt om diensten te gaan resellen
vanaf
€ 
107,45
 / maand
Snelheid
25 GB SSD opslag
2 vCPU core
3 GB RAM
Onbeperkt dataverkeer
LiteSpeed Webserver
Redis Caching
Onbeperkt domeinen
Reselleraccount
Maandcontract
Direct bestellen ->

Managed VPS Medium

Geschikt voor een of meerdere webshops met de mogelijkheid om extra gebruikers aan te maken
vanaf
€ 
124,95
 / maand
Snelheid
50 GB SSD opslag
3 vCPU cores
4 GB RAM
Onbeperkt dataverkeer
LiteSpeed Webserver
Redis caching
Onbeperkt domeinen
Reselleraccount
Als beste getest
Maandcontract
Direct bestellen ->

Managed VPS Power

Geschikt voor grote webshops met veel verkeer of resellers die uit hun voegen groeien
vanaf
€ 
169,95
 / maand
Snelheid
100 GB SSD opslag
4 vCPU cores
8 GB RAM
Onbeperkt dataverkeer
LiteSpeed Webserver
Redis caching
Onbeperkt domeinen
Reselleraccount
Maandcontract
Direct bestellen ->

Je Managed VPS configureren

De capaciteit van je Managed VPS kan je makkelijk uitbreiden met onze VPS Blocks. Configureer je server op maat en betaal niet voor resources die je niet gebruikt.
+1 vCPU core
€ 5,00
+1 GB RAM
€ 7,50
+10 GB SSD
€ 2,00
+1 IP adres
€ 1,00

Standaard inbegrepen in elk pakket

Een trage website behoort tot het verleden met een Managed VPS pakket. Je deelt met niemand anders de resources van je server. Een Managed VPS wordt standaard uitgerust met een rijke set aan tools om het maximale uit je website te halen.  

Maandelijks opzegbaar

Geen lange contracten en je zit nergens aan vast. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze diensten dat je elk moment kunt opzeggen zonder enige vorm van een opzegtermijn. Als je het niet meer gebruikt hoef je er natuurlijk ook niet meer voor te betalen. Wel zo eerlijk.

High Availability platform

Je server wordt optimaal beschermd door ons HA platform tegen storingen. Wanneer er problemen optreden op een fysieke host, wordt jouw VPS automatisch opnieuw opgestart op een andere host. Zo beperken we downtime tot een absoluut minimum en is je website of applicatie altijd online.

Plesk Control Panel

Met dit zeer gebruikersvriendelijke control panel kan je makkelijk nieuwe websites maken. Via de One-Click Installer heb je binnen no time een nieuwe website online en beheer je meerdere WordPress websites? De WordPress Toolkit centraliseert het beheer zodat je efficiënter kunt werken.

Maatwerk oplossingen

Onze professionals hebben ruime ervaring in het vak en een ware passie voor techniek. Geen uitdaging is ons teveel. Wanneer onze standaard Managed VPS pakketten niet aansluiten bij je wensen, kijken we graag samen met jou naar de beste oplossing die past bij de website of applicatie die je wilt hosten.

24/7 Storingsdienst en monitoring

Natuurlijk wil je nooit offline zijn en moet je website de maximaal haalbare uptime kunnen bereiken met je Managed VPS. Onze medewerkers staan 24/7 standby om in te grijpen wanneer in het uitzonderlijke geval storing optreed aan de fysieke hardware of diensten die worden aangeboden zoals mail, ftp en web.

Wij monitoren alle services tevens 24/7 om te kijken of en wanneer er bottlenecks optreden. Zo houden we niet alleen de website online, maar kunnen we je ook proactief informeren en helpen bij het opsporen van problemen in de Managed VPS die de website of applicatie vertragen.

Maximale performance

Elke Managed VPS is standaard ingericht om maximale prestaties te halen uit de beschikbaar gestelde resources. De Litespeed webserver is niet alleen de snelste, maar ook de meest efficiënte webserver in de huidige markt. Je server heeft dus minder resources nodig voor je bezoekersaantallen en daardoor kan je besparen. 

Elke server beschikt direct standaard over HTTP/3 en QUIC. Daarnaast kun je gebruik maken van uitgebreide cachingtechnieken zoals Redis en Memcached. De LSCache plugin van Litespeed geeft je websites daadwerkelijk vleugels. De combinatie van deze technieken hebben ons niet voor niets het predicaat "Snelste webhoster van Nederland" gegeven.

Meer omzetgroei

Wij nemen het volledige onderhoud van de server uit handen. Zo kan jij je volledig focussen op je groeiende business terwijl wij de techniek voor je regelen. 

Geschikt voor resellers

Met een Managed VPS kan je makkelijk zelf een hostingpakket definiëren en verkopen aan eindgebruikers. Biedt ze de beste gebruikerservaring met Plesk.

Helpdesk professionals

Onze ervaren professionals met meer dan 15 jaar ervaring staan voor je klaar om je te adviseren of je verder op weg te helpen als je er even niet uit komt.

Managed VPS inclusief Plesk

Het innovatieve Plesk Control Panel maakt het beheren van je server eenvoudig. Toevoegen van e-mailadressen, beheren van backups en de WordPress Toolkit zorgen er voor dat je maximale controle hebt over je hosting. Geavanceerde gebruikers kunnen hun eigen DNS instellingen en databases beheren, PHP composen en werken met Git.

De WordPress Toolkit is een enorm krachtige tool om het bouwen en onderhouden van WordPress websites gemakkelijk te maken. Een one-click installer, advies over updates en zelfs WordPress installaties op externe locaties kan je toevoegen aan je eigen dashboard.

Ben je al overtuigd?

Probeer nu een Managed VPS! Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar dus je zit helemaal nergens aan vast. En toch niet tevreden binnen 30 dagen? Dan storten we gewoon je geld terug.

Uitgebreide security features

Onze Managed VPS servers beschikken standaard over onder andere CloudLinux. CloudLinux is dé autoriteit op het gebied van resource-management en security. CageFS isoleert websites en gebruikers in een eigen volledig functioneel filesystem en voorkomt daarmee dat andere websites op dezelfde server kwetsbaar zijn.

De Warden Anti-spam, anti-virus en firewalloplossingen bieden een sterk verhoogde beveiliging voor je Managed VPS als totaaloplossing. Je server wordt continue gemonitord op aanwezige malware, blokkeert spam aan de hand van 27 verschillende triggers en de firewall controleert en blokkeert valse inlogpogingen op mail en bijvoorbeeld de WordPress admin.

Hoge uptimegaranties

Elke Managed VPS is uitgerust met de laatste technieken op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid. Het High-Availability cloudplatform kent diverse automatisch herstellende technieken dat storingen opvangt nog voordat je het zelf door hebt. Kapotte hardware zorgt niet meer voor downtime, omdat voor elk fysieke hardwarecomponent een backup altijd actief meedraait.

Het superieure HPE 3PAR Enterprise SSD is niet alleen als snelste storageplatform getest in diverse onderzoeken, maar kent een gegarandeerde uptime van maarliefst 99,9999%. Door de unieke mesh-architectuur kan dit robuuste systeem de grootste uitdagingen aan.

Onze kennis en ervaring, jouw succes

Onze IT professionals zien zich als een verlengstuk van jouw business. Daarom geloven wij in het samenwerken met onze klanten. Jouw doel is om online succesvol te zijn en wij hebben de kennis en ervaring in huis om je daar technisch bij te ondersteunen.

Met een Managed VPS van Cloud86 heb je een voorsprong op je concurrenten. Met onze goed doordachte infrastructuur kunnen we je de beste uptime en de hoogste snelheid bieden voor je website en/of webshop. Dit levert meer tevreden gebruikers op, laat je Google ranking stijgen en boost je conversie.

Veelgestelde vragen

Hoe verschilt Managed VPS van andere webhosting?

Het belangrijkste verschil tussen een Managed VPS en webhosting is dat je bij een Managed VPS de server niet deelt met andere gebruikers. Dat levert je een aantal voordelen op:

  • Maximale toegang tot voor jou beschikbare resources
  • Je hebt een eigen IP waarvan de reputatie niet door andere gebruikers beïnvloed wordt
  • Reselleraccount die je de mogelijkheid biedt om webhosting te resellen

En nog veel meer. Benieuwd naar alle voordelen? Neem contact met ons op via info@cloud86.nl

Maken jullie back-ups?

Elke dag maken we een back-up van al je data; dat betekent je bestanden, databases en e-mail. Deze back-ups worden extern opgeslagen in een ander datacentrum om maximale veiligheid van jouw data te garanderen.

Hoe snel wordt mijn server opgeleverd?

De gemiddelde oplevertijd van een Managed VPS betreft op dit moment 1 werkdag. Wij werken constant aan verregaande automatisering om de oplevertijd zoveel mogelijk te verkorten.

Doen jullie al het onderhoud aan mijn server?

Als jouw technische partner zorgen wij er voor dat je server altijd up-to-date is met de nieuwste hard- en software technieken. Tevens monitoren wij de diensten op je server (zoals e-mail en websiteverkeer) 24/7 en grijpen we direct in bij storingen. Het enige waar jij je nog mee bezig hoeft te houden is je website en je klanten.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

N.J. Hielkema

"De migratie van oude partij naar Cloud86 verliep soepel en werd met al mijn vragen geholpen. Pagespeed is dik in orde, je merkt dat je op serieuze hardware staat. Tot nu toe 100% uptime. Bedankt!"

David

"Nu 4 maanden een hostingpakket bij Cloud86. Tot nu toe geen downtime gehad, alles loopt lekker vlot en de klantenservice wordt snel en professioneel beantwoord. Erg blij met de hosting."

S. Haanstra-van Kan

"Doorslag voor overstap is mijn enthousiasme voor het uitgebreide Managed Wordpress hostingpakket en de zeer klantvriendelijke dienstverlening van het helpdesk team."

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!

  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2020
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram