High Performance Infrastructure

Een enterprise cloudplatform om te zorgen voor de best mogelijke uptime en snelheid van al je websites en applicaties. Met deze unieke mix van hardware en software behoren wij tot de top van onze markt.

High Performance Infrastructure

Een enterprise cloudplatform om te zorgen voor de best mogelijke uptime en snelheid van al je websites en applicaties. Met deze unieke mix van hardware en software behoren wij tot de top van onze markt.

Uitstekend!

4.9/5 op basis van 428 reviews

Gebouwd voor snelheid

Het hostingplatform van Cloud86 is met pure snelheid in het achterhoofd ontwikkeld. De "need for speed" van applicaties en websites zoals webshops is tegenwoordig van cruciaal belang geworden. Een potentiële klant haakt al direct af wanneer een website langer dan 1 of 2 seconden nodig heeft om te laden.

Harmonie tussen soft- en hardware

Het samenstellen van hardware en software voor het bouwen van een cloudplatform is niet alleen een kwestie van persoonlijke voorkeur. Datacenter infrastructuur is zeer complex en bestaat uit een hele reeks componenten die perfect op elkaar moeten worden afgestemd. Daarom hebben wij gekozen voor HPE 3PAR SSD Enterprise storage, HPE Enterprise Proliant servers en VMware voor virtualisatie. Een intensieve samenwerking tussen HPE en VMware zorgt voor de perfecte balans tussen snelheid en betrouwbaarheid.

Virtual Private Cloud

Configureer en beheer je eigen virtuele servers. Bouw een platform op maat en betaal alleen voor wat je gebruikt.
Eigen gescheiden resources
Advanced networking
VMware vCloud Director
vanaf
€ 
98,75
 / maand
Lees meer

Topprestaties op elk moment van de dag

HP Enterprise serverclusters in combinatie met VMware virtualisatie voor topprestaties op elk moment van de dag.

Minimaal 3 Ghz per core

Voor je applicaties wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Wij garanderen daarom een minimum hoeveelheid Ghz per core zodat je zeker weet dat je altijd de beste prestaties in huis hebt.

HPE 3PAR SSD storage

Met een uptimegarantie van 100% niet alleen de snelste, maar ook het meest betrouwbare storageplatform door middel van de multinode mesh architectuur.

Gegarandeerde IOPS

Grote ergernis in een shared environment: een onvoorspelbare performance op de disken en daarmee op je website of applicatie. Bij ons ben je verzekerd van een minimaal aan IOPS voor je VM en altijd de beste performance.

Loadbalancing

VMware Distributed Resource Scheduler meet continu de load op alle aanwezige servers en verspreid geheel automatisch alle load op het cluster om een constante performance te kunnen bieden.

Snel bijschalen

Als je onverhoopt capaciteit te kort komt door bijvoorbeeld een actie of een drukke periode rond de feestdagen, schakel je live resources bij om traagheid te voorkomen.

High-Availability

Storingen behoren tot een verleden tijd door het High-Availbility cluster van Cloud86. In geval van storing worden alle aanwezige VM's opgestart op een andere fysieke host.

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!
  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: 058 - 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

HPE 3PAR Enterprise SSD storage

High Performance Infrastructure betekent dat je altijd, elk moment van de dag moet kunnen rekenen op de allerbeste prestaties. Het 3PAR storageplatform kan tot 2,3 miljoen IOPS serveren tegen een maximale latency van 0,7ms en kent een totale throughput van 75 GB/s.

Deze uitzonderlijke prestaties zorgen voor er voor dat je website of applicatie altijd snel geladen wordt. Je verliest geen omzet meer door potentiële bezoekers die afhaken en gebruikers van je applicatie zullen geen ergernissen meer hebben van lange laadtijden.

Gemaakt voor snelheid

Het gehele cloudplatform maakt gebruik van hard- en software met in het achterhoofd de beste performance verkrijgbaar in de huidige markt.

Nieuwste Xeon generatie

Altijd up to date met de nieuwste techniek voor de beste snelheid.

HPE 3PAR SSD storage

Al je data opgeslagen op SSD met een latency lager dan 1ms.

40 Gbit netwerk

Interne uplinks met verbazingwekkende snelheden.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

Uitstekend!

Gemiddelde score van 4.9/5 op basis van 428 beoordelingen

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram