Snelste WordPress Webhosting Nederland 2020

3 april 2020
Auteur: 
Maurice Graber
Categorie: 

Recent is Cloud86 uitgeroepen als snelste webhoster van Nederland. Met snelste webhoster bedoelen we niet hoe hard we kunnen rennen, maar vooral hoe snel je website wordt op onze webhosting in vergelijking met concurrenten. Meer informatie over het onderzoek lees je hier onder!

In een onafhankelijke snelheidstest van webhosters.nl zijn wij samen met 10 andere grote webhostingpartijen getest. In deze test is een volledig ingerichte WordPress website met veelgebruikte plugins getest op snelheid. De test bestond uit een meting mét en zonder optimalisatie in de vorm van caching en enkele andere methodieken om je website te versnellen.  

En het eindresultaat? Cloud86 bleek de snelst geteste Nederlandse webhostingprovider te zijn. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn en tevens een bevestiging van onze inspanningen om webhosting naar een nieuw snelheidsniveau te tillen. 

Snelle webhosting voor een eerlijke prijs

Wat opvalt in de test is de grote verschillen tussen de maandelijkse tarieven voor webhosting. Waar Kinsta als Hongaarse hostingprovider een starttarief kent van $30 per maand, is Cloud86 de goedkoopste met een instaptarief van € 1,95 per maand. Over de prijs/kwaliteit kunnen we dus kort zijn: wij van WC-eend adviseren WC-eend :) 

Zie onderstaande tabel voor een optelsom van de punten die zijn toegekend op basis van de prestaties. Voor details en inhoud kun je het beste de volledige test lezen op webhosters.nl

Ok ok… toegegeven; we zijn niet de állersnelste van iedereen en dat vinden we best een beetje jammer. Maar, een tweede plek is alsnog een fantastisch resultaat en wetende dat wij als snelste Nederlandse hoster uit de bus zijn gekomen en snelle WordPress hosting aanbieden geeft toch voldoening! 

Waarom is een snelle WordPress website belangrijk? 

Een snelle website is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook heel erg belangrijk voor je bezoekers en ook voor zoekmachines zoals Bing en Google. Een hoge snelheid en goede optimalisatie van je website levert je een hoger resultaat op in de rankings. Een hoger resultaat betekent meer bezoekers, meer inkomsten etc. etc. 

Uit onderzoek van Clouflare blijkt dat wanneer de website een langere laadtijd dan 2.4 seconden heeft, het conversieratio af begint te nemen. Men gaat snel terug naar de zoekresultaten en klikt op een andere website die wél snel is. Als je ook nog eens hebt betaald voor deze bezoeker via Google Ads of Bing Ads is dat natuurlijk extra zonde. 

Hoe wij WordPress websites snel maken?

Wij zijn er bij Cloud86 aan toegewijd om je website zo snel mogelijk te maken. Dat doen we met verschillende technieken waaronder de LiteSpeed webserver met ondersteuning voor HTTP/3 en uitgebreide caching. Ook onze enterprise infrastructuur is ingericht op het zo snel mogelijk serveren van je website. Dat doen we zelfs zonder in te leveren op de betrouwbaarheid. Zo kent ons enterprise 3PAR SSD platform een uptimegarantie van 99,9999%. Teveel technische termen?  

Kort gezegd: we zetten echt álles op alles om de laadtijd van je website zo laag mogelijk te houden. Dat scheelt jou kosten in advertenties en levert ons hele tevreden klanten op zoals je hier bijvoorbeeld kunt lezen. Een klassieke win-win situatie! 

Kijk snel naar onze webhosting pakketten (al vanaf 0,95 p.m.) of ons Managed WordPress aanbod.

Al overtuigd?

Direct bestellen kan natuurlijk ook. Je bent binnen 5 minuten online! Ga naar ons bestelportal

Maurice Graber
Als directeur van Cloud86 hou ik me vooral bezig met algemene zaken. Techniek is mijn achtergrond als oprichter van SoHosted in 2003 waarmee ik veel ervaring heb opgedaan. In 2019 was het tijd voor een nieuwe uitdaging met een frisse blik op de markt. Naast mijn werkzaamheden heb ik een passie voor duitse auto's met BMW in het bijzonder. Als je me blij wilt maken doet een portie sushi het altijd goed!

Categorieën

Copyright © Cloud86 B.V. 2020
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link